Kistebakkane 50, 5137 Bergen

Familiebolig med godkjent utleiedel. Nydelig utsikt. Pene opparbeidede uteområder. Stor garasje.

SOLGT

Anine Bertelsen Tuft

Eiendomsmegler | Fagansvarlig

45 86 60 23 / abt@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Kistebakkane 50
5137 Bergen

Enebolig over to plan med godkjent utleiedel. Hoveddel: 1. etasje: Entré, gang, soverom, bad og to boder. 2. etasje: Gang, soverom, TV-stue, kjøkken, grovkjøkken, stue med utgang til sør-vestvendt veranda/terrasse på 48 m². Utleiedel: Entré, gang, soverom, bad og stue/kjøkken, samt bod. Garasje på 38,9 m², med nord-vest vendt uteplass på garasjetak

Standard

Kaland & Partners har ved Anine Bertelsen Tuft gleden av åønske velkommen til Kistebakkane 50. Enebolig over to etasjer med godkjent utleieleilighet i deler av 1. etasje. Boligen er godt ivaretatt gjennom årenes løp. Boligens 3 bad er pusset opp av fagfolk i 2021, det foreligger dokumentasjon på arbeidet. Fra eiendommen har man en nydelig utsikt mot byfjellene, Askøy, Herdlafjorden m.m. Det er opparbeidet flere flotte soner i hagen og det er svært gode solforhold på eiendommen.

Hoveddel:
1. etasje:
Entré/hall:
Velkommen inn! Stor og romslig hall som leder videre til de øvrige rom. Her er det om ønskelig mulig å få montert opp ulike garderobeløsninger.

Soverom:
I denne etasjen har man et av boligens soverom, dette er av god størrelse og man har her mulighet til å innrede det med dobbeltseng, kommode m.m. Dette har tidligere vært inndelt i to separate soverom.

Bad:
Pent bad som er pusset opp i 2021. Det er her valgt beige keramiske fliser på gulv, hvite keramiske fliser og malt platekledning på vegger, malt platekledning i himling. Baderomsinnredning består av servant med speil og belysning. Rommet inneholder toalett, innfellbart dusjhjørne, dusjgarnityr, avtrekksventiler i vegg og himling. Våtromsmembran er lagt på gulv og vegger. Varmekabler i gulv. Sluk av plast. Det foreligger dokumentasjon på arbeidet som er utført.

2. etasje:
Fra romslig hall i 1. etasje går man trappen opp til boligens 2. etasje. Det er montert en varmepumpe på vegg i trappen.

Stue:
Romslig stue med store vindusflater som sikrer godt med naturlig lys inn til rommet. Her kan man sitte og nyte den flott utsikten. På kjølige dager avgir peisovnen rikelig med varme, denne er som et smykke i rommet. Det er i tillegg montert en varmepumpe på vegg. Stuen er enkel å møblere med både sofagruppe, spisebord m.m. Fra stue har man utgang til en sør-vestvendt veranda og terrasser. Fra verandaen kan du gå bort til et av de flotte uteområdene, her kan du sitte lunt og godt.

Tv-stue/soverom:
I tilknytning til stue er det åpnet opp og laget til en hyggelig TV-stue. Dette rommet er på bygningstegningene godkjent som soverom og var tidligere benyttet som hovedsoverom. Det er her også utgang til veranda og terrasse. Rommet kan med enkle grep tilbakeføres til soverom.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med profilerte fronter, laminert benkeplate og fliser over benkeplate. Innredningen inneholder videre vaskekum i stål, oppvaskmaskin og hvitevarer (stekeovn, platetopp, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap). Det er vinylbelegg på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling.

Grovkjøkken/Vaskerom:
Dette rommet er på bygningstegningene godkjent som soverom, men har tidligere vært benyttet til grovkjøkken/vaskerom. Det er montert opplegg for vaskemaskin på vegg som enkelt kan åpnes opp. Man har fra dette rommet utgang til eiendommen i bakkant av boligen.

Bad:
Bad er pusset opp i 2021 med beige keramiske fliser på gulv og hvite keramiske fliser på vegger og malt platekledning i himling. Våtromsmembran er lagt på gulv og vegger. Varmekabler i gulv. Det er også innfelte spotlights i himling. Rommet inneholder servant med møblement og speil med belysning, toalett, badekar og dusjgarnityr. Det er vindu som kan benyttes til lufting i tillegg til avtrekksventil i himling. Sluk av plast. Det foreligger dokumentasjon på arbeidet som er utført.

Soverom:
Her har man god plass til dobbeltseng, nattbord, garderobeskap m.m. Rommet er malt i nøytrale og duse farger.

Utleieleilighet (godkjent): Her har man mulighet til å leie ut, eller til å bruke leiligheten til eget bruk. I dag er det åpnet opp mellom de to enhetene, men dette kan med enkle grep tilbakeføres.

Entré/gang:
Velkommen inn! Her har man mulighet til å henge fra seg ytterklær og sette fra seg sko før man går videre inn i leiligheten.

Stue/kjøkken:
Rommet har en praktisk løsning med delvis åpen kjøkkenløsning. Kjøkkeninnredning med slette hvite fronter, laminert benkeplate, stål vaskekum og ventilator. Komfyr, kombiskap med kjøl og frys. I stueområdet har man plass til spisebord, sofagruppe m.m. Fra stuen har man flott utsikt over nærområdet. Gulv er belagt med laminat på gulv, tapet og malt strie på vegger, malt platekledning i himling.

Bad:
Bad er pusset opp i 2021 og har beige keramiske fliser på gulv, hvite keramiske fliser og malt platekledning på vegger. Det er malt platekledning i himling. Rommet inneholder servant med møblement og speil med belysning, belysning, toalett, dusjgarnityr og opplegg for vaskemaskin. Det er avtrekksventil i vegg og himling. Våtromsmembran er lagt på gulv og vegger. Varmekabler i gulv. Sluk av plast. Det foreligger dokumentasjon på arbeidet som er utført.

Soverom:
Rommet er tapetsert i lyse nyanser. Det er her plass til å innrede rommet med seng, kommode, nattbord, garderobeskap m.m.

Av lagringsplass er det:
Hoveddel: 2 innvendige boder i 1. etasje samt koffertloft med tilkomst fra grovkjøkken/vaskerom.
Utleieleilighet: innvendig bod.
Utvendig har man en utvendig bod i bakkant av boligen, samt mulighet for lagring i garasje.

Byggeår

1977

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

896m2

Parkering

Parkering i garasje (selger opplyser at med lengde på 9,3 m kan man kan parkere to biler etter hverandre i garasje) og på tomt, samt på fellesareal på andre siden av gaten.

Arealbeskrivelse

1. etasje: Entrè,gang, soverom og bad.
2. etasje: Gang, soverom, stue, tv-stue, bad, kjøkken og grovkjøkken/vaskerom.
Utleiedel: Entrè, gang, stue/kjøkken, soverom og bad.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, terrassedekke, grøntarealer og div. prydbusker/beplantning.

Oppvarming

Sikringskap i entré 1. etasje hoveddel.
Inneholder: Automatsikringer (jordfeilautomater) og strømmåler.
Overbelastningsvern på 40 ampere.
Kurser:
20 ampere: 1 stk.
16 ampere: 5 stk.
10 ampere: 3 stk.

Sikringskap i entré utleiedel.
Inneholder: Automatsikringer (jordfeilautomater).
Kurser:
16 ampere: 2 stk.
10 ampere: 3 stk.

Elektrisk oppvarming:
- Varmepumper i trappeløp og stue 2. etasje
- Opplyst varmekabler på alle bad og entré 1. etasje. hoveddel.
- Vegghengte panelovner i entré og soverom utleiedel, og soverom 1. etasje hoveddel.

mrk:
- Opplyst at sikringskapene er oppgradert i 2017.
- Opplyst at varmekabler i entré 1 etasje. hoveddel ikke virker.

Fra 2021 blir det forbud mot ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune. Åpne ildsteder og ovner fra tidligere enn 1998 er definert som ikke rentbrennende, og må fjernes, blindes/plomberes (for så være dekorasjon/møbel), eller skiftes ut innen utgang av 2020. Det gjøres oppmerksom på at den ene peisovnen i stue ikke er rentbrennende.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Takstmann Kristoffer Bjerk.

Ansvarlig megler

Anine Bertelsen Tuft
Eiendomsmegler | Fagansvarlig
abt@kapa.no
45 86 60 23

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

28-06-2021

Meny