Damsgårdsveien 103, 5058 Bergen

Lekker toppleilighet med heis. Mulighet for kjøp av parkering. Flott utsikt fra innglasset veranda.

SOLGT

Anine Bertelsen Tuft

Eiendomsmegler | Fagansvarlig

45 86 60 23 / abt@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Damsgårdsveien 103
5058 Bergen

PORTALEN SAMEIE

Lekker og moderne tre-roms toppleilighet. Bygget er oppført i 2018. 6 etasje: Entrè, gang, bad, to soverom, stue/kjøkken med utgang til en nord-østvendt innglassert veranda på 12,3 m². Tilhørende bod på 4,5 m² i underetasjen. På taket er det en stor felles takterrasse, som er utstyrt med ulike sittegrupper, beplantning m.m. Her er det særs gode sol -og utsiktsforhold.

Standard

Velkommen til denne strøkne leiligheten i Damsgårdsveien 103, presentert av Kaland & Partners ved Anine B. Tuft. Leiligheten har en flott beliggenhet i byggets toppetasje med heis adkomst. Leilighetsbygget ble oppført i 2018, med andre ord er dette en "ny" og flott leilighet. Dette er en strålende plass og bo, med gåavstand til Bergen sentrum.

På taket er det en stor felles takterrasse som er pent opparbeidet med beplantning, ulike sittegrupper og soner. Her har man en nydelig utsikt samt svært gode solforhold.

Leiligheten er utstyrt med smarthusløsning fra Futurehome, med andre ord: Du kan styre hele leiligheten din fra mobilen. Det er gjort en rekke oppgraderinger som bla. Spotter i tak, hvitlakket eikeparkett, oppgradert kjøkken m.m

Velkommen inn! Ved første øyekast får du følelsen av at leiligheten holder en gjennomgående god standard. Entréen er malt i lyse og nøytrale nyanser og gulv er belagt med parkett, dette er gjennomgående på samtlige av gulvene i leiligheten. Her er det plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Leiligheten har en svært praktisk åpen kjøkken/stueløsning malt i lyse nyanser. Lekker takhøy kjøkkeninnredning fra HTH med slette fronter. Kjøkkeninnredningen er innholdsrik og har godt med skap -og benkeplass. Det er her valgt benkeplate i laminat, underlimt vaskekum i stål, samt det er opplegg for oppvaskmaskin. Av integrerte hvitevarer som medfølger, er kjøkkenet utrustet med integrert stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin samt kjøleskap med fryseskap. Mellom benk og overskap er det lekre svarte fliser, en perfekt brytning på kjøkkeninnredningen.

Spisebordet blir en naturlig deling av rommet, her er det god plass til å invitere gjester over til hyggelig lag. I stuen er det plass til en romslig sofa, stuebord, kommode m.m. Fra stuen er det utgang til en nord -østvendt innglassert veranda, hvor man har plass til både utemøbler og grill. Her kan man sitte og nyte den flotte utsikten som leiligheten har å by på.

Innbydende bad med inngang fra entré. Baderommet har keramiske fliser både på gulv og vegger, og har stålplater i himling med innfelte spotlights. Det inneholder servant med møblement/speil og belysning, vegghengt toalett, innfellbart dusjhjørne, dusjgarnityr og det har opplegg til vaskemaskin. Avtrekksventil er plassert i himling. Vannforsyningsrør er rør-i-rør system og sluk er i plast.

Leiligheten har to soverom. Hovedsoverommet er på hele 14 kvm. Her er det god plass til dobbelseng, garderobe m.m. I tilknytning til hovedsoverom er det et mindre walk-in garderobe. Soverom nr to er på 7,9 kvm og er malt i en nøytral nyanse.

Av lagringsplass er det en sportsbod i underetasjen.

Ønsker man parkering i garasjeanlegget som er i byggets underetasje, så har selger en parkering med elbillader som kan kjøpes i tillegg. Konf.megler.

Velkommen til visning!

Byggeår

2018

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

2348m2

Parkering

Selger eier en garasjeplass  med elbillader som kan kjøpes separat fra boligen dersom kjøper ønsker dette. konf. megler for mer info. I sameiet er det mulighet å låne en felles elbil. Forøvrig er det gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

Entré/gang, bad, to soverom og stue/kjøkken.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med eiendommens bygningsmasse/bakplass. På taket er det laget til en stor felles takterrasse med benker, bord, beplantning m.m. Det er også laget til en felles klatrevegg i sameiet.

Oppvarming

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Sentralvarme med vannbåren gulvvarme på bad og konvektorovn i stue/kjøkken.

Sikringskap i bod.
Inneholder: Automatsikringer (jordfeilautomater),
overspenningsvern og hovedbryter.
Kurser:
25 ampere: 1 stk.
16 ampere: 8 stk.

Fra 2021 blir det forbud mot ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune. Åpne ildsteder og ovner fra tidligere enn 1998 er definert som ikke rentbrennende, og må fjernes, blindes/plomberes (for så være dekorasjon/møbel), eller skiftes ut innen utgang av 2020.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen.

Ansvarlig megler

Anine Bertelsen Tuft
Eiendomsmegler | Fagansvarlig

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

28-06-2021

Meny