Leikvangvegen 40, 5111 Breistein

Arealeffektiv 2-roms m/stor, vestvendt altan- ingen forkjøpsrett- varmtvann inkl. – kort vei til NLA lærerhøyskolen m.m.

SOLGT

Kristoffer Mjøs

Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner

48 88 84 06 / km@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Leikvangvegen 40
5111 Breistein

Leikvangveien 36-40 borettslaget

Andelsbrevnummer

11

Arealeffektiv leilighet i 2.etasje i boligblokk på Breistein. Leiligheten inneholder entré/gang, bad, soverom, stue og kjøkken. Man har også en stor, vestvendt altan på 13,8 kvm med utgang fra stue. Tilhørende utvendig sportsbod på ca. 3,5 kvm. I underetasje er det felles vaskerom med to vaskemaskiner og en tørketrommel som kan benyttes av beboerne.

Standard

Velkommen til Leikvangvegen 40, en arealeffektiv andelsleilighet med rolig beliggenhet på Breistein. Leiligheten er lys og trivelig og har en stor, vestvendt altan med gode solforhold. Kort vei til buss, butikk, skole og barnehage, og få minutters gåtur fra studiestedet for lærerutdanningen ved NLA Høgskolen.

Leiligheten ligger i byggets 2.etasje, og man kommer inn i en lys entré med laminat på gulv og god garderobeplass. Laminaten på gulv er gjennomgående i hele leiligheten, og gir et meget pent og helhetlig uttrykk.

Fra entréen går vi inn i stuen, med god plass til sofagruppe. Veggene er malt i lyse farger, og stuevinduene er store med godt lysinnslipp. Fra stue er det utgang til romslig, vestvendt altan med gode solforhold og god plass til sittegruppe.

Kjøkkenet er pent og praktisk med takhøy Ikea kjøkkeninnredning. Innredningen består av slette fronter og laminert benkeplate. Man har integrerte hvitevarer, disse består av stekeovn, platetopp og kjøleskap/frys. Her er også opplegg for oppvaskmaskin, waterguard og komfyrvakt.

Eget soverom malt i lyse farger, og med god plass til dobbeltseng og garderobe.

Lyst bad med keramiske fliser på gulv og vegger, og varmekabler i gulv. Badet er innredet med toalett, dusjhjørne og servant med møblement, speil og belysning. Varmtvann er inkludert i felleskostnader, noe som bidrar til lavere strømutgifter. Borettslaget har også felles vaskerom med to vaskemaskiner og en tørketrommel som kan benyttes "gratis" for beboerne (bruk er inkludert i felleskostnader).

Leiligheten er alt i alt meget trivelig med kort vei til det meste man trenger i hverdagen. Man har også innlagt fiber med internett og TV.

Byggeår

1972

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1314m2

Parkering

Parkering på felles p-plass.

Arealbeskrivelse

Entré/gang, bad, soverom, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Felles tomt i borettslaget, som foruten eiendommens bygningsmasse er opparbeidet med grøntarealer.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Takstingeniør Kristoffer Bjerk Hansen, datert 20.04.2021

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

12-05-2021

Meny