Gamsevegen 38, 5265 Ytre Arna

Innholdsrik enebolig over tre etasjer – stor solrik tomt og nydelig beliggenhet med flott utsikt – oppussing må påregnes

Gamsevegen 38
5265 Ytre Arna

Romslig enebolig med trivelig beliggenhet på Gaupås. Boligen går over tre etasjer og inneholder følgende: U-etg: Entré, kjøkken, soverom, kjellerstue, gang, trappegang, vaskerom, toalett, bod og rom med oljetank. 1.etg: Entré, gang, trappegang, stue, kjøkken, toalett og kott. Fra stue er det utgang til altan på 10,1 kvm. 2.etg: Gang, tre soverom, bad, bod og kott. I tillegg er det en frittliggende terrasse på 12,4 kvm. Det er også oppført garasje på 17,5 kvm, med en biloppstillingsplass.

Standard

Velkommen til Gamsevegen 38, en romslig enebolig med nydelig og landlig beliggenhet. Boligen har generelt eldre standard og har behov for oppussing, perfekt for deg som vil ha et eget hus helt etter egen smak. Her har du flott natur og herlige turområder like utenfor døren, samtidig som det er kort gang- eller kjørevei til idrettsbane, buss, butikk, barnehage med mer.

1.etasje:
Entréen ligger i boligens 1.etasje. Her og i tilliggende gang er god plass til klesoppheng og annen oppbevaring. På gulv er det lagt vinylbelegg, og på vegger er det panel.

Stuen er meget romslig og luftig, med mange og store vindusflater som slipper inn mye lys. God plass til sittegrupper og spisestue. Det er lagt teppe på gulv. Her er også en eldre Trolla parafinbrenner, denne må byttes ut dersom ildstedet skal benyttes. Det er også montert varmepumpe i stuen.

Fra stue er det utgang til sørøstvendt altan på 10,1 kvm. Her er plass til utemøblement, og pen utsikt over nærområdet. Fra altanen er det tilkomst til koselig, frittliggende terrasse med utepeis.

Kjøkkenet ligger også i boligens 1.etasje. Her er det god skap- og benkeplass, og plass til et lite spisebord. Innredningen har profilerte fronter og laminert benkeplate, og det er opplegg for oppvaskmaskin (benkemaskin). Vinylbelegg på gulv, og panel på vegger. Det er også lagt keramiske fliser på vegg over benkeplaten.

Toalettrom med vinylbelegg på gulv og baderomsplater på vegger og i himling. Rommet er innredet med toalett og en liten servant.

2.etasje:
Fra gang i 1.etasje går vi opp i boligens 2.etasje. Her ligger tre av boligens fire soverom, alle er romslige med god plass til seng og garderobe. To av soverommene har teppe på gulv, det tredje har vinylbelegg.

Badet i 2.etasje er lyst og pent, og ble oppusset i 2008. Her er keramiske fliser på gulv og vegger, og varmekabler i gulv. Innredningen består av toalett, dusjhjørne og servant med møblement, speil og belysning.

Godt med oppbevaringsplass i innvendig bod samt kott i samme etasje.

Underetasje:
Underetasjen har tilkomst både via egen inngang utenfra, eller fra trappegang i 1.etasje.
Inngangspartiet er hyggelig og man kommer inn i entré med vinylbelegg på gulv.
Gangen ved trappen er romslig med god plass til diverse oppbevaring.

Mellom entré og gang ligger et lite kjøkken, praktisk og funksjonelt med vinylbelegg på gulv, og malt platekledning på vegg. Kjøkkeninnredning type Evalett med slette fronter, denne er av eldre dato men i bra stand. Benkeplate av stål.

Trivelig kjellerstue med god boltreplass. Her er furubord på gulv og panel på vegger, og god plass til møblement. Her er også en eldre peisovn av støpejern, denne har ikke vært i bruk på en god stund.

Soverom nr. 4 i boligen ligger i denne etasjen. Soverommet er romslig med god plass til seng. Teppe på gulv, og malt platekledning på vegg. Her er også servant med skap. Dette rommet er iht. bygningstegninger godkjent som arbeidsrom og bod.

Eget vaskerom av god størrelse, med malt/behandlet betong på gulv og malt mur samt panel på vegger. Her er både opplegg for vaskemaskin og dusjgarnityr.

Underetasjen har også et toalettrom med vinylbelegg på gulv, innredet med toalett.

Her er også romslig bod, og rom med oljetank (til parafinbrenneren i stue 1etg.).

Byggeår

1947

Bruksareal per etasje

U-etg: 58 m²
1.etg: 68 m²
2.etg: 40 m²
Garasje: 17 m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1186m2

Parkering

Parkering i garasje, i tillegg er det plass til flere biler på tomten.

Arealbeskrivelse

U-etg: Entré, kjøkken, soverom, kjellerstue, gang, trappegang, vaskerom og toalett. 1.etg: Entré, gang, trappegang, stue, kjøkken og toalett. 2.etg: Gang, tre soverom og bad.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, terrassedekke, grøntarealer og div. prydbusker/beplantning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Fra 2021 blir det forbud mot ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune. Åpne ildsteder og ovner fra tidligere enn 1998 er definert som ikke rentbrennende, og må fjernes, blindes/plomberes (for så være dekorasjon/møbel), eller skiftes ut innen utgang av 2020.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Takstingeniør Kristoffer Bjerk Hansen

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

04-05-2021

Meny