Damsgårdslien 1, 5161 Laksevåg

Innholdsrik familiebolig over 3 plan+loft – nydelig utsikt – godkjent utleie – gangavstand til sentrum – lader til elbil

Damsgårdslien 1
5161 Laksevåg

Flott og innholdsrik hel familiebolig med pen beliggenhet. Boligen går over tre etasjer + loft og inneholder følgende: U-etg (utleieleilighet): Entré, gang, stue, soverom, kjøkken og bad. 1.etg: Entré, trappegang, gang, spisestue, stue, kjøkken og toalett. Utgang fra spisestue til sørøstvendt altan på 21,1 kvm. 2.etg: Trappegang, gang, to soverom, bad og vaskerom. Utgang fra ett av soverommene til østvendt altan på 3 kvm. 3.etg: Gang, soverom og kontor (ikke godkjent for varig opphold) I tillegg har man en vestvendt altan på 24,5 kvm med utvendig tilkomst, samt to frittliggende terrasser på hhv. 16,1 og 6,8 kvm. Man har også en meget romslig, utvendig bod på 20,2 kvm.

Standard

Velkommen til Damsgårdslien 1, en stor og innholdsrik familiebolig over tre etasjer + loft med pen beliggenhet og nydelig utsikt over byfjorden og Bergen. Godkjent utleiedel i underetasjen, som er adskilt og har egen inngang. Denne er nå utleid for kr. 8000,- per måned. Flere altaner og terrasser hvor du kan nyte solen og utsikten. Boligen er velholdt og har blitt jevnlig oppgradert over flere år. Super beliggenhet på Laksevåg med kort vei til det meste man trenger i hverdagen.

Boligen er opprinnelig godkjent som en flermannsbolig med totalt tre boenheter hvor det var én boenhet i hver etasje (og uinnredet loft). Nåværende løsning gjør at hoveddelen strekker seg over de tre øverste etasjene og med utleieleilighet i underetasjen. Originale tegninger ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ved boligens inngangsparti er det bygget stor, vestvendt altan og frittliggende terrasser. Her er meget koselig med god plass til flere sittegrupper, hvor man kan nyte flotte vår- og sommerdager. Man har også en romslig utvendig bod på hele 20,2 kvm, med meget god lagringsplass.

Hoveddel:
Entréen ligger i boligens 1.etasje, og har flotte, keramiske fliser på gulv og lysmalt panel på vegg. Her er god plass til å henge av seg yttertøyet og sette fra seg skoene. Det er også lagt keramiske fliser på gulv i trappegangen som ligger like ved.
Herfra går vi inn i en lys og romslig gang med god oppbevaringsplass, og furubord på gulv.

Fra gangen går vi inn på kjøkkenet, som er meget pent med svært god skap- og benkeplass. Det er lagt keramiske fliser på gulv, som også har varmekabler. Kjøkkeninnredningen er fra Ikea med profilerte fronter og stilig, mørk laminert benkeplate, og ble oppgradert i 2010. På vegg over deler av benkeplate er det lyse, keramiske fliser, praktisk med tanke på rengjøring. Her er integrert stekeovn og platetopp, og opplegg for oppvaskmaskin. Lyst og trivelig med spotlights i himling.

Videre går man fra kjøkkenet inn i en lys og åpen stue med delvis avgrenset spisestuedel. Veggene er malt i lyse farger, og mange og store vinduer gir godt med naturlig lysinnslipp. Her kan du også nyte den flotte utsikten boligen kan by på.
Stuen har montert peisovn med glassfront, i tillegg til varmepumpe. Man trenger med andre ord ikke å fryse på kalde vinterdager. God plass til både salong og spisegruppe. Stuen og spisestuen har flott parkett på gulv.

Fra spisestuen er det utgang til romslig, sørøstvendt altan på 21,1 kvm, med god plass til sittegruppe.

I 1.etasje er også eget toalettrom, med keramiske fliser på gulv og vegger og varmekabler i gulv. Innredningen består av servant og toalett.

I 2.etasje finner vi badet, som er meget romslig og med malte, keramiske fliser på gulv og vegger. Gulvflisene ble malt med epoxy i 2011. Her er også varmekabler i gulv og spotlights i himling. Badet er ellers innredet med toalett, innflist hjørnebadekar, dusjkabinett og servant med møblement, speil og belysning.

Eget vaskerom med keramiske fliser på gulv og vegger, innredet med utslagsvask, innredning/skap, benkeplate og opplegg for vaskemaskin. Det er lagt varmekabler i gulv.

I 2.etasje ligger hovedboligens to soverom. Soverommene er meget lyse og trivelige med god plass til dobbeltseng og garderobe. Begge soverommene har furubord på gulv, og store skyvedørsgarderober. Ett av soverommene har utgang til koselig, østvendt altan på 3 kvm.

I 3. og øverste etasje finner vi to lysmalte rom med laminat på gulv, og flere innredningsmuligheter. Her er også en koselig gang som har av eier vært benyttet som tv-stue. Det gjøres oppmerksom på at loftetasjen ikke er godkjent som rom for varig opphold.

Utleiedel:
I boligens underetasje er en egen utleieleilighet med egen inngang. Den er pr. i dag utleid for kr. 8 000,- pr mnd, og leieforhold medfølger med minde annet spesifiseres. Det er montert minusmåler til denne boenheten.

Leiligheten er meget lys og trivelig med god planløsning. Entréen har keramiske fliser på gulv, og god plass til klesoppheng.

Pen stue malt i lyse farger, og med linoleumsbelegg på gulv. Her er montert peisovn fra 2007, samt varmepumpe. God plass til sittegruppe.

Kjøkkenet har enkel innredning med slette fronter og benkeplate i stål. Praktisk skap- og benkeplass.

Romslig soverom med god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Veggene er lysmalt, og det er vinylbelegg på gulv.

Badet er lyst og flott med keramiske fliser på gulv og vegger, og varmekabler i gulv. Det ble oppusset i 2014, og er innredet med toalett, dusj og servant med møblement, speil og belysning. Egen 200 liters varmtvannsbereder til utleieleiligheten.

Byggeår

1930

Bruksareal per etasje

U-etg: 47 m²
1.etg: 54 m²
2.etg: 50 m²
3.etg: 17 m²
Utvendig bod: 20,2 m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.
Nåværende planløsning avviker noe fra opprinnelig godkjent planløsning. Bygningstegninger følger vedlagt i salgsoppgave og viser den godkjente løsningen. 3. etasje ikke er godkjent innredet.

Tomteareal

510m2

Parkering

Parkering på egen tomt hvor det også er montert lader til elbil. Se basiskart som er vedlagt i salgsoppgaven for oversikt over tomtegrense ved parkeringsplassen.

Arealbeskrivelse

U-etg: Entré, gang, stue, soverom, kjøkken og bad. 1.etg: Entré, trappegang, gang, spisestue, stue, kjøkken og toalett. 2.etg: Trappegang, gang, to soverom, bad og vaskerom. 3.etg: Gang, 2 stk. innredet rom.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med
terrassedekke, grøntarealer og div. prydbusker/beplantning.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Takstingeniør Kristoffer Bjerk Hansen, datert 15.03.2021

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

04-08-2021

Meny