Kråvasslia 26A, 5134 Flaktveit

Lys og fin leilighet på enden av rekken med skjermet hage. Leiligheten har 2 romslige soverom. Parkering medfølger.

SOLGT

Anine Bertelsen Tuft

Eiendomsmegler | Fagansvarlig

45 86 60 23 / abt@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Kråvasslia 26A
5134 Flaktveit

KRÅVASSLIA BORETTSLAG

Andelsbrevnummer

8

Lys og fin 3- roms andelsleilighet over to plan. Leiligheten ligger usjenert og fint til på enden av en gangvei. Gode solforhold i hage. Leiligheten inneholder følgende: 2. etasje: Entré 1. etasje: Gang, 2 soverom, bad, stue og kjøkken. Sør-østvendt uteplass på 11,6 m² med utgang fra stuen. Tilhørende utvendig bod på 4,6 m².

Standard

Kaland & Partners har ved Anine Bertelsen Tuft gleden av å presentere denne koselige leiligheten i Kråvasslia 26A. Leiligheten går over 2 plan, hvor man har hovedinngang i 2 etasje og de resterende rom i 1. etasje. Fra stue har man en stor og solrik uteplass, her kan man sitte usjenert og nyte den flotte utsikten. I perioden 2017 - 2018 ble det lagt nytt tak, isolering, beslag piper og kledning på alle bygg i borettslaget.

Leiligheten innehar følgene rom inndeling:

Lys og åpen stue med plass til sofagruppe samt spisebord. Veggene er malt i lyse nyanser, den ene veggen har en lys kontrast tapet, som skaper liv i rommet. På kalde dager er peisovnen god å ha, den avgir godt med varme. Fra stue har man utgang til solrik hage, her er det plass til møblement, grill og god plass til lek.

Hyggelig kjøkken med hvit kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter. Kjøkkeninnredningen er innholdsrik med mye skap -og skuffeplass, det er her valgt en laminert benkeplate og vaskekum i stål. I innredningen er det også opplegg for oppvaskmaskin. På kjøkkenet er det plass til spisebord, hvor man kan innta hyggelige måltider. Det er laminat på gulv, malt strie og brystningpanel på vegger og malt platekledning i himling. Dersom man ønsker en åpen kjøkken -og stue løsning er det mulig ååpne opp mellom de nevnte rommene.

Pent bad med keramiske fliser på gulv og vegger. Fliser under badekar ble byttet i 2015 og det ble satt inn nytt servantskap i 2020. Baderom inneholder servant med møblement/speil og belysning, vegghengt toalett, badekar og dusjgarnityr. Det er elektrisk avtrekksventil i vegg.

Praktisk vaskerom med våtromsbelegg på gulv, ubehandlet platekledning på vegger og i himling. Det er opplegg for vaskemaskin samt sluk av plast.

Leiligheten har 2 soverom som begge er av god størrelse. Her er det god plass til både garderobeskap, seng, nattbord m.m.

Ønsker du en leilighet med en solrik hage rett utenfor stuedøren, da er denne verdt å ta en titt på. Velkommen på visning!

Byggeår

1989

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

8048m2

Parkering

Alle andeler har en parkeringsplass som det betales leie for. Dette er inkludert i fellesutgiftene.

Arealbeskrivelse

2. etasje: Entré
1. etasje: Gang, bad, kjøkken, stue, to soverom og vaskerom.

Beskaffenhet

Tomtearealet er felles for borettslaget. Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med interne veier, murer/bed, grøntarealer og div. prydbusker/beplantning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming:
- Varmekabler i stue, begge soverom og bad .

Sikringsskap i entré.
Inneholder: Automatsikringer og strømmåler.
Hovedsikring på 40 ampere.
Kurser:
25 ampere: 1 stk.
16 ampere: 5 stk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Takstmann Kristoffer Bjerk Hansen

Ansvarlig megler

Anine Bertelsen Tuft
Eiendomsmegler | Fagansvarlig
abt@kapa.no
45 86 60 23

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

10-03-2021

Meny