Vågslien 70, 5113 Tertnes

Strøken 2-roms leilighet med fantastisk sjøutsikt – oppusset i 2017 – moderne, lekre kvaliteter – heis – sentralvarme

SOLGT

Kristoffer Mjøs

Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner

48 88 84 06 / km@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Vågslien 70
5113 Tertnes

Åstvedtvågen Borettslag

Andelsbrevnummer

37

Trivelig 2-roms leilighet med attraktiv og sentral beliggenhet på Tertnes. Leiligheten ligger i byggets 6.etasje og inneholder entré, gang, bad, soverom og stue/kjøkken. Fra stue er det utgang til sørvendt balkong på 8,8 kvm. I tillegg har man en loftsbod på 3,1 kvm, og en bod i kjeller på 0,9 kvm.

Standard

Velkommen til Vågslien 70, en strøken og innbydende 2-roms leilighet med attraktiv beliggenhet på Tertnes. Leiligheten er betydelig oppusset i 2017 og har høy standard med lekre, tidsriktige kvaliteter. Her har man fantastisk sjøutsikt fra trivelig balkong, sentralvarme og heis i bygget. Kort avstand til buss, butikk, skoler, idrettsanlegg med mer.

Leiligheten ligger i byggets 6.etasje, med adkomst via heis. Her møtes man av en lys og trivelig entré med pen parkett på gulv. Parketten er gjennomgående i hele leiligheten med unntak av bad, og gir et meget pent og helhetlig uttrykk. Entréen har praktisk oppbevaringsplass til yttertøy med mer.

Videre går vi inn i stuen som fremstår romslig og luftig med god plass til møblement. Store vinduer slipper inn mye naturlig lys, og det er flott utsikt mot sjø fra stuevinduene. Veggene er malt i tidsriktige farger, og her er også samme parkett på gulv som i entré. Leiligheten har sentralvarme som gir god varme, og en av to radiatorovner er plassert i stuen. Oppvarming via radiator samt varmtvann inkludert i felleskostnader bidrar til lave strømregninger.
Fra stuen er det utgang til koselig, sørvendt balkong på 8,8 kvm, med gode solforhold og nydelig utsikt mot sjø og omkringliggende områder. God plass til sittegruppe.

Kjøkkenet er del av åpen stue/kjøkkenløsning, og er meget pent med moderne, takhøy innredning fra Ikea. Innredningen har slette fronter og laminert benkeplate, og her er også både waterguard og komfyrvakt. Integrerte hvitevarer består av stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap/frys. Her er også god og praktisk skap- og benkeplass.

Lyst og lekkert bad med keramiske fliser på gulv og vegger, spotlights i himling og varmekabler på gulv. Her er det også en praktisk løsning med skyvedører som skjuler plasseringen av vaskemaskin og oppbevaring. Badet er innredet med vegghengt toalett, innfellbart dusjhjørne, servant med møblement/speil og belysning, og opplegg for vaskemaskin. Vannrør er av plast og lagt som rør-i-rør, og sluk er også av plast.

Stort og flott soverom med parkett på gulv og vegger malt i flotte farger. God plass til dobbeltseng og garderobeskap. Det er radiatorovn med sentralvarme også på soverommet.

Godt med lagringsplass i to eksterne boder, en i kjeller og en romslig bod på loft.

Leiligheten fremstår alt i alt med meget god standard og gjennomgående flotte kvaliteter. Attraktiv beliggenhet nær butikk, skoler, barnehager, bussforbindelser, turområder, sjø og idrettsanlegg med mer. Dette er en leilighet som må sees!

Byggeår

1966

Bruksareal per etasje

Leilighet: 55 m²
Loftsbod: 3,1 m²
Kjellerbod: 0,9 m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

10360m2

Parkering

Parkering på felles parkeringsplass. Må benytte parkeringsoblat, gjester må ha egen parkeringsoblat.

Fast plass kan søkes om til styret.

Arealbeskrivelse

Entré, gang, bad, soverom og stue/kjøkken.

Beskaffenhet

Tomtearealet er felles for borettslaget.
Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med diverse interne veier, grøntarealer og diverse prydbusker/beplantning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Sentralvarme med radiatorovner i stue og soverom.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Takstingeniør Kristoffer Bjerk Hansen

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

19-03-2021

Meny