Nedre Prestavegen 13, 5108 Hordvik

Stor, innholdsrik enebolig med fantastisk beliggenhet ved sjøen – panorama sjøutsikt og gode solforhold – garasje

SOLGT

Kristoffer Mjøs

Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner

48 88 84 06 / km@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Nedre Prestavegen 13
5108 Hordvik

Innholdsrik og stor enebolig med pen beliggenhet i Hordvik. Boligen går over tre etasjer og inneholder følgende: Underetasje: Gang, toalett, vaskerom, bod og stort kjellerrom. 1. etasje: Entré, gang, stue, soverom, bad, kjøkken og trappegang. Nordvendt altan på 41,7 m² med utgang fra stue. 2. etasje: Gang, to soverom, loftstue og bad. Tilgang til koffertloft via takluke i gang. På eiendommen er det også en frittliggende garasje på ca 27 m².

Standard

Kaland & Partners har gleden av å presentere Nedre Prestavegen 13. Stor og innholdsrik enebolig over tre etasjer, med et totalareal på 275 kvm + garasje. Boligen ligger meget flott til i et rolig og attraktivt boligområde i Hordvik, like ved Galme Steinestø kai. Tomten er pent opparbeidet med hellelagt uteplass, plen og beplantning samt stor terrasse. Her kan du nyte sommersolen fra morgen til kveld samt en nydelig paroramautsikt over sjøen. Kort vei til flere flotte bade- og fiskemuligheter.

Boligen er opprinnelig bygget i 1948, men ble i 1979 rehabilitert og tilbygget. Eiendommen framstår som velholdt med flere oppgraderinger de senere år. Det kan blant annet nevnes ny taktekking i 2013, utvidelse av altan med glassrekkverk i 2012, loftstue oppusset i 2020, nymalt hus og garasje i 2020, diverse nye vinduer m.m. Det første som møter deg gjennom porten, er en stor uteplass på omtrent 70 kvm. Største delen har belegningsstein og ca. 20 kvm har terrassedekke med Møre Royal. En flott hekk og plen rundt uteplassen er en fin "innramming" av tomten og gjør uteplassen ekstra koselig. Her er det rikelig med plass til flere sittegrupper.

Når du går inn ytterdøren, blir du møtt av entré og en romslig gang. Stor skyvedørsgarderobe med speilfronter i gangen gir godt med oppbevaringsplass til yttertøyet. Det er store vindusflater i gangen som slipper inn rikelig med dagslys. Fra gang er det inngang videre til både stue og kjøkken.

Pent kjøkken med innredning fra 2009. Kjøkkenet har takyøy innredning fra Designa med hvite profilerte fronter og laminat benkeplate. Integrerte hvitevarer fra Bosch: stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ny ventilator ble installert i mai 2021. Praktisk barløsning på kjøkkenbenken gir ekstra benkeplass og spiseplass. I tillegg har du god plass til stort spisebord i stuen. Stuen er på ca. 50 kvm og har mange møbleringsmuligheter. Det er parkett på gulv og lysmalte vegger/tak. I front av stuen har du to store vinduer som åpner opp for den fantastiske sjøutsikten og slipper inn mye dagslys i rommet. Denne utsikten kan nytes fra både sofakroken, spisebordet, fra kjøkkenet eller fra flere andre rom i huset. Fra stue er det utgang videre til stor altan, som i 2012 ble utvidet og oppgradert med glassrekkverk.

Hovedsoverommet ligger i denne etasjen, slik at du har alt man trenger til det daglige i samme etasje. Soverommet er på 11 kvm og har god plass til dobbeltseng og nattbord. Integrert garderobeskap. Det ble montert nytt vindu her i 2020. Vinduet er vendt mot terrassen, slik at du kan våkne til den flotte utsikten.

Trapp fra gang til boligens 2. etasje. Her blir du først møtt av en romslig gang. Mye oppbevaringsplass med stor garderobe i gangen samt i knevegger. Lukeadkomst videre til koffertloft. Fra gangen er det inngang til alle etasjens rom, både bad, begge soverom og loftstuen (godkjent som arbeidsrom). Loftstuen er på hele 26 kvm og er oppusset i 2020. Flott rom med mye lysinnslipp via takvindu samt vinduer i front mot sjøen. Det er nye innerdører i hele denne etasjen fra 2021. To soverom i denne etasjen, hvor ett soverom har parkett på gulv og ett har korkvinyl.

Bad i 2. etasje er oppusset i ca. 2013 og har våtromsbelegg på gulv med varmekabler, baderomsplater på vegger og takplater i himling. Inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, toalett og dusjkabinett. Bad i 1. etasje er oppusset i ca. 2008 og har keramiske fliser på gulv/vegger og panel i himling. Varmekabler i gulv og innfelte spotlights i himling. Inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett og dusjkabinett.

Underetasje består av gang, toalett, vaskerom, bod og kjellerrom. Toalettrom har malt betong på gulv, panel på vegger og i himling. Vaskerommet har malt betonggulv, malt panel på vegger og i himling. Inneholder: Utslagsvask, innredning/skap og opplegg for vaskemaskin. Det er ikke avtrekksventil i rommet. Bod innenfor vaskerommet. Varmtvannsbereder (200 liter) samt vannpumpe er plassert her.

Stort uinnredet kjellerrom under stuen. Dette arealet er på 54,8 kvadratmeter med god takhøyde. Det er adkomst til dette rommet fra gang i underetasje samt utvendig adkomst under terrassen. Rommet er på bygningstegninger definert som disponibelt rom (bodareal).

Byggeår

1948

Bruksareal per etasje

U-etg: 97 m²
1.etg: 103 m²
2.etg: 75 m²
Garasje: 27 m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

772m2

Parkering

Parkering til flere biler på eiendommen, derav en i garasje.

Arealbeskrivelse

U-etg: Gang, toalett og vaskerom. 1.etg: Entré, gang, stue, soverom, bad, kjøkken og trappegang. 2.etg: Gang, to soverom, loftstue og bad.

Beskaffenhet

Tomten til boligen er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med grøntarealer, diverse prydbusker/beplantning og grøntarealer.

Oppvarming

Varmekabler i entré, gang, kjøkken og bad 1.etg. og bad 2.etg.
(opplyst at varmekabler i entré, gang og kjøkken er varmefolie/Elflex).

Vedfyring og elektrisk oppvarming. Boligen har to ildsteder, hvor den ene er rentbrennende (Jøtul peisovn med glassfront, opplyst med katalysator), og den andre ikke er rentbrennende (Dovre peisinnsats).

Fra 2021 er det forbud mot ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune. Åpne ildsteder og ovner fra tidligere enn 1998 er definert som ikke rentbrennende, og må fjernes, blindes/plomberes (for så være dekorasjon/møbel), eller skiftes ut.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Takstingeniør Kristoffer Bjerk Hansen, datert 28.06.2021.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

12-08-2021

Meny