Gravdalsveien 2, 5165 Laksevåg

Pen leilighet i 13.etg. – stor balkong med nydelige sol- og utsiktsforhold – heis – sentralvarme og varmtvann inkludert

SOLGT

Gravdalsveien 2
5165 Laksevåg

Nygård Sentrum Borettslag

Andelsbrevnummer

9

Pen og arealeffektiv 2-roms leilighet med sentral beliggenhet på Laksevåg/Nygård. Leiligheten ligger i 13.etasje i boligblokk, og inneholder entré, gang, bad, soverom, stue, kjøkken og innvendig bod. Fra stue er det utgang til balkong på 12,8 kvm. I tillegg har man en ekstern bod på 3,4 kvm, og tilgang til felles takterrasse.

Standard

Velkommen til Gravdalsveien 2, en arealeffektiv og trivelig 2-roms leilighet i 13.etasje i høyblokk. Her har man blant annet pene kvaliteter, heis i bygget og en stor balkong med nydelige sol- og utsiktsforhold. Sentral beliggenhet med kort vei til Laksevåg senter, skoler og barnehager, bussforbindelser og flotte turområder.

Entréen og gangen er lyse og romslige med pen parkett på gulv. God plass til å henge av seg yttertøyet.

Videre går man inn i stuen, som er romslig og luftig med godt lysinnslipp fra store vindusflater. Leiligheten har sentralvarme, og radiatorovnen er plassert i stuen. Stuen er malt i pene farger og har parkett på gulv. Parketten er den samme som i entré/gang, og er i tillegg lagt på gulvet i soverommet. Dette gir et meget pent og helhetlig uttrykk i leiligheten.
God plass til både salong og spisegruppe, og utgang til balkong.

Balkongen er på hele 12,8 kvm, og har meget flotte sol- og utsiktsforhold. Her er også god plass til sittegruppe, hvor du kan sitte og nyte solen fremover i vår og sommer.

Inne igjen i leiligheten går vi inn på soverommet, som har direkte tilkomst fra stuen. Soverommet er stort med god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Her er lysmalte vegger og parkett på gulv.

Trivelig og praktisk kjøkken med Ikea kjøkkeninnredning. Her er profilerte fronter og laminert benkeplate, spotlights i himling og kitchen boards på vegg over benkeplate. Her er også opplegg for både oppvaskmaskin og vaskemaskin. På gulv er det lagt pene keramiske fliser.

Lyst bad med keramiske fliser på gulv og vegger, spotlights i himling og varmekabler i gulv, Badet er innredet med toalett, dusjhjørne og servant med speil og belysning.

Leiligheten har en innvendig bod på 2 kvm., i tillegg har man en ekstern bod på 3,4 kvm. med god lagringsplass.

Byggeår

1963

Bruksareal per etasje

Leilighet: 56 m²
Bod: 3,4 m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

2126m2

Parkering

Parkering på fellesområde.
Garasjeplass blir tildelt av styret etter liste når det er ledige plasser. Leie av parkeringsplass i garasje er avgiftsbelagt.

Arealbeskrivelse

Entré, gang, bad, soverom, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Tomten består av gnr. 149 og bnr. 202 og 1079.
Bnr. 202 har et tomteareal på 2126,4 m² og bnr. 1079 har et tomteareal på 517,2 m². Tomtearealet er felles for borettslaget.
Hele tomten består av eiendommens bygningsmasse, parkeringsplass og murer/bed med beplantning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Sentralvarme med radiatorovn i stuen.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Takstingeniør Kristoffer Bjerk Hansen

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

03-09-2021

Meny