Trude Gunnlaugsson-Gravdal

Daglig leder Vestkanten
Jurist / Megler / Partner

48 88 84 01

Jeg har jobbet 14 år som megler og er partner i Kaland & Partners. Jeg er utdannet jurist og selger alle typer boliger i alle prisklasser. Jeg elsker jobben min og er brennende engasjert i kundene mine og boligene jeg selger. Min største styrke er nok presentasjon av boligen, tillit hos kunder og ikke minst tilgjengeligheten og tilstedeværelsen for alle mine kunder.

Referanser

Er veldig fornøyd med å ha valgt Trude som megler. Hele salgsprosessen fra første møte til salget var gjennomført, har vært veldig bra! Trude er trygg, erfaren og veldig dyktig. Bolig ble solgt allerede på første visning og til langt over prisantydning, så Trude gjorde en fantastisk jobb. Anbefaler henne på det aller varmeste!

— Elisabeth Vik (2021)

Vi opplevde Trude som svært hjelpsom og tilgjengelig. Hun svarte på alle våre spørsmål og var flink til å gi oss informasjon som var nyttig som førstegangs selger.

— Vegar Berget og Marthe Gjerstad Hodneland (2021)

En megler i flyt sonen, men samtidig meget strukturert. Vi følte at Trude kun hadde oss som kunde, fullt salgsfokus, tett oppfølging, rådgivning og anbefalinger, ja en strålende representant for profesjonen. Tusen takk for god hjelp, Trude, våre ypperste anbefalinger.

— Skjoldvor og Eivind Henning Haukås (2020)

Vi har både kjøpt, og solgt eiendommer med Trude som eiendomsmegler. Vi er veldig fornøyde! Samarbeidet føltes trygt og profesjonelt fra første dag. Hun hadde god kunnskap, var troverdig, hyggelig, effektiv og positiv. Hun fulgte oss opp 100 prosent. Kan ikke få en bedre megler. Trude er en megler jeg absolutt vil anbefale.

— Arunas og Ernesta Stankus (2019)

Om jeg kunne gitt mer enn 5 stjerner, hadde jeg gjort det!
Dette er tredje gangen Trude selger for meg, og hun gjør alltid en fantastisk jobb. Hun står på, svarer kjapt på spørsmål og er så enkel å forhold seg til og til å stole på!

— Tonje Nesslin (2018)

Vi hadde prøvd å selge huset vårt gjennom en annen megler i seks måneder før vi byttet til Kapa og Trude. Vi opplevde Trude som svært engasjert, og hun kom med gode innspill til hvordan kunne presentere boligen på best mulig vis. Huset ble solgt etter første visning!

— Bjarte og Maria Vågenes (2018)

Boliger jeg har til salgs nå

Bergen-Sentrum
Fagernes 15
71 m2 - 2 soverom
kr 2 650 000

De siste boligene jeg har solgt

Meny