Trude Gunnlaugsson-Gravdal

Daglig leder Vestkanten
Jurist / Megler / Partner

48 88 84 01

Jeg har jobbet 16 år som megler og er partner i Kaland & Partners. Jeg er utdannet jurist og selger alle typer boliger i alle prisklasser. Jeg elsker jobben min og er brennende engasjert i kundene mine og boligene jeg selger. Min største styrke er nok presentasjon av boligen, tillit hos kunder og ikke minst tilgjengeligheten og tilstedeværelsen for alle mine kunder.

Referanser

Trude er en meget grundig å seriøs eiendomsmegler! Salget av min hytte ble gjort med tett og rask oppfølging på en alltid hyggelig og tillitsfull måte. Trude imponerte meg med grundighet! Gode råd og innspill fra Trude er verdifulle! Både kjøper og selger føler trygghet og seriøsitet med Trude som eiendomsmegler! Sansynligvis den beste eiendomsmegleren du kan velge!! Jeg anbefaler Trude Gunnlaugson-Gravdal!

— Rune Hole (2022)

Det er en stressende prosess å skulle selge bolig. Det som er ekstra viktig da er å ha en megler som man har tillit til. Trude har den unike egenskapen at samtidig som hun er profesjonell så er hun også imøtekommende, dette skaper tillit. Man stoler på at Trude gjør sin megler jobb 100%, og derfor kan man slappe av med at prosessen med salget blir godt ivaretatt. Trude har kombinasjonen av utdannelse, erfaringen og de personlige egenskapene som gjør at vi vil anbefale henne til alle som skal selge bolig!

— Marte Bertelsen/Yngve Eknes (2022)

Er veldig fornøyd med å ha valgt Trude som megler. Hele salgsprosessen fra første møte til salget var gjennomført, har vært veldig bra! Trude er trygg, erfaren og veldig dyktig. Bolig ble solgt allerede på første visning og til langt over prisantydning, så Trude gjorde en fantastisk jobb. Anbefaler henne på det aller varmeste!

— Elisabeth Vik (2021)

Vi opplevde Trude som svært hjelpsom og tilgjengelig. Hun svarte på alle våre spørsmål og var flink til å gi oss informasjon som var nyttig som førstegangs selger.

— Vegar Berget og Marthe Gjerstad Hodneland (2021)

En megler i flyt sonen, men samtidig meget strukturert. Vi følte at Trude kun hadde oss som kunde, fullt salgsfokus, tett oppfølging, rådgivning og anbefalinger, ja en strålende representant for profesjonen. Tusen takk for god hjelp, Trude, våre ypperste anbefalinger.

— Skjoldvor og Eivind Henning Haukås (2020)

Vi har både kjøpt, og solgt eiendommer med Trude som eiendomsmegler. Vi er veldig fornøyde! Samarbeidet føltes trygt og profesjonelt fra første dag. Hun hadde god kunnskap, var troverdig, hyggelig, effektiv og positiv. Hun fulgte oss opp 100 prosent. Kan ikke få en bedre megler. Trude er en megler jeg absolutt vil anbefale.

— Arunas og Ernesta Stankus (2019)

Boliger jeg har til salgs nå

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Søvikvegen 108
201 m2 - 3 soverom
kr 5 890 000

De siste boligene jeg har solgt

Bergen-Fyllingsdalen
Bråtet 55
119 m2 - 4 soverom
SOLGT
Meny