Svenn-Erik, Eiendomsmegler

Svenn-Erik Bendiksen

Salgsleder K&P Akademi - Eiendomsmegler

48 88 84 04

Mitt mål er at mine kunder skal være mine beste ambassadører. Dette gir meg topp motivasjon og engasjement. Jeg er ydmyk og har stor respekt for at kjøp og salg av bolig er en viktig avgjørelse. Derfor er min salgsprosess nøye planlagt, og ingenting skal være overlatt til tilfeldighetene. Når oppdraget er utført, skal du aldri være i tvil om at du valgte riktig megler. Jeg er alltid klar for å prestere på topp, og sammen skal vi oppnå høyest mulig pris for din bolig!

Referanser

Vi er meget godt fornøyd med Svenn Erik sin behandling av salget gjennom hele prosessen. I tillegg til salg har vi og fått god støtte ifm vurderinger ved kjøp av leilighet. Presentasjon og salgsprosess er meg god hos KP. Takker for god oppfølging og hjelp.
Terningkast 6 👍😀👍

— Gunnar Ølmheim / Kristin Selboskar (Flyte fra hus til leiligheit)

Megler var hyggelig og flink. Var alltid til stede for meg. Kunne mye om lokalmiljøet. Jeg var godt fornøyd med Bendiksen og kan anbefale han til andre.

— Heidi Fretheim (23.07.2021)

Jeg kontaktet 3 meglerfirma for verdivurdering og befaring av bolig i begynnelsen av mai 2021, jeg fikk med en gang et bra inntrykk av Svenn-Erik og hannes ambisjoner for salg av leiligheten, han var "på" og ordnet med råd fra stylist og fikk raskt i gang fotografering av leiligheten, han var klar på hva som måtte fremmes og hvordan man fikk best mulig presentasjon i markedet. Dette tror jeg har vert mye å si for trafikken på boligannonsen. Han holdt en visning og dagen etter ble boligen solgt for prisantydning.

Jeg har vert super fornøyd med Svenn-Erik og hvordan han har kommunisert og holdt meg oppdatert om endringer og informasjon underveis. Det kunne virkelig ikke blitt gjort på en lettere og behagelig måte.

Jeg kommer til å kontakte Svenn-Erik ved en senere anledning om jeg trenger hjelp med salg igjen, og vil annebefale han sterkt videre til både kjente og ukjente. Tusen takk for et godt sammarbeid!

— Aline Skjerve (2021)

Svenn-Erik har vært en fantastisk megler gjennom hele prosessen fra start til slutt. Vi valgte Svenn-Erik på grunnlag av tidligere tilbakemeldinger og tidligere samarbeid med familie, hvor han ble varmt omtalt. Vi hadde også inne flere meglere. Noe vi så gikk igjen, var at han klarte å oppnå prisrekord hos flere tidligere kunder, og det leverte han nok en gang! Vi fikk en soleklar prisrekord på salget av leiligheten vår i Olsvikmarken 78 som vi aldri hadde sett for oss! Interessen i markedet var over all forventning, og leiligheten ble solgt dagen etter hovedvisningen. I tillegg til denne ble det avholdt fire privatvisninger som Svenn-Erik følgte godt opp. Siden det var første gang vi skulle selge var det mye vi måtte sitte oss inn i som medførte en god del spørsmål som Svenn-Erik raskt svarte ut. Han har et godt øye for detaljer, og ga oss mange gode råd og tilbakemeldinger i forbindelse med forberedelser til foto og visning som vi fikk stort utbytte av. Vi følte oss både godt ivaretatt og trygg gjennom hele prosessen, og ble godt informert underveis. Vi anbefaler Svenn-Erik på det varmeste som megler, og dersom det blir behov benytte oss av han igjen.

Tusen takk for et fantastisk samarbeid og oppfølging gjennom prosessen.

— Karoline Skau Gjellesvik og Dag Inge Tellnes (2021)

Fikk en god følelse kort inn i første møtet med Sven-Erik. Jeg bestemte meg derfor nesten umiddelbart for at dette var megleren jeg ville bruke.
Han fremsto som veldig kompetent i faget sitt og samtidig veldig motivert. Han skuffet ikke! Han hadde god driv gjennom hele prosessen og stilte med alt jeg skulle trenge. Samt gode råd og veiledning.

Jeg er utrolig fornøyd med salget av min leilighet. Svenn-Eriks innsats var enestående. En bedre megler skal man lete lenge etter!

— Thea Frøyen (2021)

Vi hadde fler meglere på besøk, og gikk rett for Svenn-Erik, han ga oss god magefølelse og visste hva han holdt på meg. Han var veldig imøtekommende, glad, smilende og engasjert for vår bolig.

For oss var det viktig å ha ett knirkefritt salg, der megler tok seg av absolutt alt av logistikk, nøkler og utvask. Dette var ingen problem, og vi har kun fått noen få spørsmål, resten fikset Svenn-Erik, han tok alt på strak arm. Vi var nervøse for salg av vår bolig, da denne over 2-3 år har blitt pusset opp, og vi satset på prisrekord, sist prisrekord i nabolaget der vi bodde slo vi med stor margin, og hadde en enormt god budrunde! Boligen vår ble solgt etter første visning, helt knirkefritt, Svenn-Erik hadde stort fokus og satt seg inn i boligen på en måte vi ikke har opplevd før.

Alt i ett så var Svenn-Erik den mest fantastiske megleren og vi hadde full tillit til han som megler. Han gjorde oss avslappet og tok seg av alt. Hele opplevelsen var kanon, så kanon at vi måtte bare anbefale han til en venninne av oss som skal selge, som forøvrig har valgt Svenn også! Så dette er en megler som kan sitt. Vi bruker gjerne Svenn-Erik igjen.

— Daniel Swensen (2021)

Boliger jeg har til salgs nå

Øygarden - Fjell
Pollhaugen 1
146 m2 - 3 soverom
kr 4 490 000

De siste boligene jeg har solgt

Meny