Ole Kristvåg Pedersen

Eiendomsmegler MNEF / Fagsjef

48 88 84 80

Med over 20 års erfaring fra boligmarkedet i Oslo og i Bergen har jeg solgt mange boliger og opparbeidet meg en bred kompetanse innen eiendomsmegling. Jeg vet derfor hva folk ser og er ute etter! Jeg brenner for jobben min og gjør den med stor innsats, service, engasjement og høy faglig kvalitet i alle ledd. I tillegg til å tilbringe tid med familien liker jeg å kjøre snowboard og å gå på fjellturer.

Referanser

Fantastisk flink og service innstilt

— Borgar Bernhardsen

Ryddig og effektiv. Gode innspill og vurderinger

— Anette Ellefsen Persen og Christian Peschout Olsen

Vi hadde to meglere inne før vi inngikk avtale. Vi valgte Ole i Kaland & Partners fordi han var entusiastisk, profesjonell og viste at han oppriktig var interessert i oppdraget. Han fikk oss til å føle oss trygge på at vi hadde valgt riktig megler. En rask salgsprosess til en pris over vår forventning viste oss at vi hadde tatt et riktig valg av megler.

— Mona og Arne Gundersen

Veldig fornøyd med megler, veldig hjelpsom, tar telefon til alle døgns tider og gjør ein real innsats for ett rask og godt salg til en pris jeg som selger er fornøyd med. Kan trygt anbefales!

— Kristoffer trellevik

Vurdering.
I september 2018 tok vi avgjørelse om at vi ville selge vår eiendom på Hagenes. Det var naturlig å innhente tilbud på selgerarbeidet og vi henvendelse oss til ulike meglerkontor og hadde samtaler med representanter for disse.
Etter en grundig vurdering valgte vi å benytte megler Ole Kristvåg Pedersen, i meglerfirmaet Kaland & Partners. Dette skulle vise seg å være et særdeles vellykket valg. Megleren arbeidet hurtig, systematisk og gav regelmessig tilbakemeldinger på hvordan selgerprosessen utviklet seg. Alltid i en optimistisk tone og motivert til at dette salgsobjektet var velegnet for en dedikert gruppe.
Budrunden gikk effektivt og den videre salgsprosessen med alle dokumenter gikk svært greit.
Det er bare å takke Ole Kristvåg Pedersen for vel utført arbeid. Jeg anbefaler gjerne megleren til andre som har en bolig/eiendom/hytte å selge.
Mvh
Kjartan Telle

— Kjartan Telle

Ole er tillitsvekkende, behagelig og grundig. Har fulgt oss godt opp hele veien og svarer raskt på mail og telefon. Vi endte opp med en salgspris langt over prisantydning, og er veldig fornøyd med jobben som ble gjort fra Ole sin side.

— Lene og Hallvard Røyrane-Løtvedt

Boliger jeg har til salgs nå

Ingen resultater

De siste boligene jeg har solgt

Meny