Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10

Jeg opptrer alltid ryddig ovenfor både kjøper og selger og for meg er service er en utrolig viktig faktor. Min portefølje består i hovedsak av eneboliger, men jeg selger også mye leiligheter/ rekkehus og har prisrekord i flere borettslag i Bergensområdet. På fritiden liker jeg å dykke, spille poker eller brettspill med venner, samt at jeg nok er en av de mest fotballinteresserte i Kaland & Partners.

Referanser

Veldig fornøyd med Morten. Han tar seg tid til deg, er veldig hjelpsom, grundig og flink. Tusen takk for fantastisk god hjelp med salg av huset mitt. De beste anbefalinger fra meg. Hilde Hovland

— Hilde Hovland (juni 2022)

Vi er veldig fornøyd med hjelpen vi har fått fra Morten. Vi fikk god informasjon på vårt første møte og lagde sammen en plan for forberedelser/gjennomføring av visning/sag. Opplevde at vi hadde en god dialog om hva som burde gjøres i leiligheten før salg og om prisantydning, her fikk vi komme med våre innspill og Morten kom med sine råd og erfaringer. Vi fikk god informasjon om hele salgsprosessen og hvilke valgmuligheter vi hadde. Morten fulgte opp at takstmann, fotograf og boligstylist tok kontakt med oss. Når det var tid for visning og budrunde ble dette håndtert på en ryddig måte hvor vi ble holdt godt informert underveis. Foruten å være fornøyd med jobben Morten har gjort synes vi han har vært veldig hyggelig og enkel å kommunisere med underveis.

— Anita Eide (2022)

Bare gode ord å si om Morten. Behagelig å prate med, strukturert og vi hadde godt samarbeid. Solgt på første visning over takst. Takk for hjelpen med salg!

— Julie Andersen (2021)

Morten viste stort engasjement i hele salgsprosessen, og han hadde hele tiden gode ideer om hvordan boligen skulle presenteres. Han er opptatt av detaljer uten å bli detaljstyrende. Fleksibel , godt humør og lett å forholde seg til. Kan varmt anbefales!

— Nikolai Ulseth (2020)

Veldig fornøyd med Morten. Alltid tilgjengelig på telefon, positiv og løsningsorientert. Leiligheten ble solgt etter første visning og over takst.

— Kari Aarsæther (2020)

Takket være en dyktig megler ble huset solgt, til en akseptabel pris, til tross for et noe «labert» marked pga Coronoavirus. Morten Lie er dyktig. Han er en fantastisk person, som med sin dyktighet i faget, og sin behagelige måte å opptre på, gjorde meg trygg på at salgsoppdraget var i de beste hender. Han var lett tilgjengelig, og jeg fikk god informasjon gjennom hele prosessen, og han «var på» nesten 24/7! Morten ble meg anbefalt av andre, som har brukt han som megler. Til i første omgang til verdivurdering av eiendommen, og senere som megler, og det vil bli anbefalt videre til andre. Riktig mann til riktig jobb!

— Edith Berglie (2020)

Boliger jeg har til salgs nå

Øygarden
Osundet
kr 2 490 000 - kr 3 690 000

De siste boligene jeg har solgt

Meny