Fyllingsveien 4
5160 LAKSEVÅG

Hylleseth Borettslag

Andelsbrevnummer

2

1. etasje: Gang, stue, kjøkken, balkong og to soverom. Underetasje: Hybelstue og kjøkken. Eksternt bodareal: To eksterne boder.

Standard

Leilighetens inngangsparti er lyst og luftig med plass til å sette i fra seg sko og henge opp yttertøy.

Fra inngangspartiet blir du naturlig ledet inn til leilighetens midtpunkt. Stuen er lys og luftig med store vindusflater som sikrer godt med naturlig lys. Stuen gir god plass til sofagruppe av ønsket størrelse. Fra stuen er det utgang til leilighetens altan. Altanen måler 3,1 kvadratmeter og er en herlig forlengelse av stuen på de fineste dagene.

Trekker du tilbake igjen til inngangspartiet blir du møtt av leilighetens kjøkken. Kjøkkenet har glatte fronter og rikelig med skap og benkeplass. Et kjøkken hvor det å lage god mat blir en lek!

Like ved kjøkkenet er det inngang til leilighetens to soverom. Rommene måler henholdsvis 7,8 og 13,1 kvadratmeter og har plass til seng av ønsket størrelse og en romslig garderobeløsning.

Badet er helfliset med varme i gulv og inneholder toalett, baderomsmøbel og et badekar.

Leiligheten har også en ekstern hybel i byggets kjeller. Dette arealet er på orginale byggetegniger tegnet inn som stue og skap. Leieforholdet er sagt opp, men leietaker har ytret ønske om å leie videre. Hybelen har vært leiet ut for 4.000,- per måned. Leietaker benytter et felles dusj og toalett rom i kjellerens fellesareal. Kjøkkenet på det ekesterne arealet er på byggetegningene tegnet inn som skap og er ikke regnet som areal for varig opphold. Arealet måler totalt 17 kvadratmeter.

Byggeår

1952

Tomteareal

642m2

Parkering

Borettslaget disponerer 4 parkeringsplasser på lagets tomt. Disse brukes etter førstemann til mølla prinsippet.

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming
- Varmepumpe
- Vedovn
- Varmekabler bad

Energimerking

Energikarakter G og oppvarmingskarakter ORANSJE.

Fastmonterte varmekilder som var til stede under visning medfølger.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest. Selger tar ikke på seg ansvar for å utarbeide en energiattest. RØD G blir dermed lagt til grunn.

Tilstandsrapport

Datert 09.10.2024.

Tilstandsrapport utført av

Jan-Erik Bjordal.

Ansvarlig megler

Malene Celin Hjelmeland
Eiendomsmegler I Fagansvarlig
mch@kapa.no
98 48 51 11

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

17-10-2024

Kart
Fyllingsveien 4, 5160 LAKSEVÅG

Se flere boliger i området

Meny