Gyldenprisveien 18
5056 BERGEN

Gyldenpris Borettslag

Andelsbrevnummer

10

Boligen ligger i byggets 4. etasje og inneholder: Entré/gang, 3 soverom, walk-in closet, stue/kjøkken, bad, vaskerom og toalettrom. En tilhørende bod i 1. etasje på 2,3m² (merket nr 10) En tilhørende bod på loftet (6. etg) på 3,8m² (merket nr 10) Parkeringsplass i felles garasjeanlegg i underetasje av boligblokk med el-bil lader.

Standard

Eiendomsmegler 1 ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere Gyldenprisveien 18. En nydelig 4-roms hjørneleilighet i 4. etasje. Herfra er det flott utsikt mot Møhlenpris, Puddefjorden, Store Lungegårdsvannet, Fløyen, Ulriken og Bergen sentrum. Eiendommen ligger høyt og fritt i terrenget, og på den 11,6m² store altanen sitter man helt usjenert. Av andre høydepunkter kan det her nevnes:
- Åpen stue/kjøkkenløsning på 39,1m²
- Kvik-kjøkken fra 2014 med heltre benkeplate og kjøkkenøy
- Gjennomgående enstavs hvitpigmentert eikegulv
- 3 soverom inkludert romslig hovedsoverom med tilhørende walk-in
- Stort separat vaskerom
- Ekstra toalettrom i tillegg til hovedbad - begge pusset opp i 2014
- Pent opparbeidet balkong med nytt tredekke fra 2023. Plassbygde møbler medfølger.
- Tilhørende boder i 1. etasje og i loftetasje, samt felles sykkelbod
- Parkeringsplass i garasjeanlegg med tilhørende elbillader
- Svært gode kollektiv-forbindelser i området
- Kort gangavstand til flere matbutikker, samt gangavstand til Damsgård brygge og Bergen sentrum

Ellers innehar boligen følgende standard:
Man blir ønsket velkommen inn i en romslig entrè/gang på 15,2m² med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.
Enstavs hvitpigmentert eikeparkett på gulv, malt platekledning på vegger og malt betong i himling.

Boligen har 3 soverom med arealer på 11,9m², 10,3m² og 6,8m². De tre soverommene har alle enstavs hvitpigmentert eikeparkett på gulv, malt platekledning/betong på vegger og malt betong i himling. Fra det største soverommet er det inngang til en walk-in garderobe på 3,4m² med gode oppbevaringsmuligheter til klær og sko. Elektriker har lagt inn nye dimbare brytere til gang og alle soverom i 2022. Soverom 2 brukes som hjemmekontor, her er det laget en plassbygd hjemmekontorpult for to personer. Montert opp pene lamellgardiner i alle soverom. Samtlige soverom hadde baderomslister. Disse er byttet ut med feielister for bedre luftstrøm og for tilkomst til robotstøvsuger om det er ønskelig.

Lys og trivelig stue med åpen løsning mot kjøkken på 39,1m² med flere store vindusflater som viser den flotte utsikten og gir et godt og naturlig lysinnslipp til rommet. Den flotte utsikten blir lett et blikkfang i rommet. Siden dette er en hjørneleilighet gjør det at har man et ekstra vindu med nydelig utsikt mot Ulriken. Den samme lekre enstavs hvitpigmenterte eikeparketten er lagt også her. Malt platekledning/betong på vegger og malt betong i himling. Plass til sofagruppe og spisebord. Spisebordet er praktisk plassert nært kjøkkeninnredningen.

Kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren Kvik montert i 2014. Kjøkkeninnredningen har slette fronter, noe som letter rengjøringen. Her er heltre benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin.
Ny Bosch oppvaskmaskin ble montert i 2024. Følgende hvitevarer er integrert: Stekeovn, platetopp med induksjon og oppvaskmaskin. Godt med arbeidsflater og oppbevaringsmuligheter til kjøkkenutstyr. Sosialt og praktisk med stor kjøkkenøy. Her ble det lagt ut strøm til kjøkkenøyen av tidligere eier. Fra stue/kjøkken er det utgang til den nord-østvendte altanen som er på 11,6m² uten innsyn. Yttervegg på balkong ble malt i 2019 og nytt tredekke på altanen ble lagt i 2023.

Boligens bad er på 3,3m² med keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler, keramiske fliser på vegger og malt platekledning i himling. Badet ble oppgradert i 2014 og inneholder: Servant med møblement/ speil og belysning, vegghengt toalett og dusjkabinett. Dusjkabinettet er montert i 2023. Baderomsinnredning er levert av Kvik.

Eget toalettrom som ble oppgradert i 2014. Toalettrom/gjestetoalett er på 1,5m² med keramiske fliser på gulv/vegger og malt platekledning i himling. Her er servant med møblement/speil, belysning og toalett.

Praktisk med eget vaskerom på 7,1m² med god arbeidsbenk og rikelig med oppbevaring. Våtromsbelegg på gulv, malt platekledning/betong på vegger og i himling. Vaskerommet inneholder: Utslagsvask, innredning/skap og opplegg for vaskemaskin.

Leiligheten har generelt god planløsning og flyt, boligen fremstår som helhetlig og moderne.
To praktiske boder i blokken, samt felles sykkelbod. Bodene tilhørende leiligheten er på 2,3m² og 3,8m². Begge er merket nr 10. Den minste boden ligger i 1. etasje og den største boden ligger i loftetasjen (6.etasje).

Byggeår

1980

Tomteareal

6409m2

Parkering

Opplyst fast parkeringsplass med EL-bil lader i felles garasjeanlegg. Merket nr 10. (Zaptec Pro EL-bil lader i 2023).
Parkeringsplass er i underetasje av boligblokken.

Garasjeportene kan åpnes med nøkkel eller en døråpner som den enkelte selv må kjøpe inn. Ta kontakt med styret for informasjon om type døråpner og hvordan denne programmeres.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler på bad.
- Vegghengte panelovner på to soverom og stue/kjøkken.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 03.10.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Avdelingsleder/eiendomsmegler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

17-10-2024

Kart
Gyldenprisveien 18, 5056 BERGEN

Se flere boliger i området

Meny