Vallalia 245
5227 NESTTUN

Solsiden terrasse

1 etasje: Vindfang, gang, soverom, bod. 2 etasje: Gang, stue, kjøkken, bod og WC/vaskerom 3 etasje: Gang, bad/Wc og to soverom:

Standard

Inngangspartiet er lyst og luftig med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Fra inngangspartiet er det adkomst til soverom som måler 8,5 kvadratmeter, bod og trapp opp til boligens andre av tre etasjer.

Stuen er lys og luftig med god plass til å innrede med sofagruppe i ønsket størrelse. Store vindusflater gir godt med naturlig lys og skaper en god atmosfære i rommet. Fra stuen er det utgang til altan. En herlig forlengelse av rommet på de fineste dagene! Denne måler ca. 11 kvadratmeter og har gode solforhold.

Kjøkkenet har profilerte fronter, er romslig og tidløst. Det er godt med skap- og benkeplass der platetopp, ovn og mikrobølgeovn er integrerte. Det er også god plass til å innrede med spisegruppe i ønsket størrelse. Et kjøkken hvor det å lage god mat blir en lek!

Badet i 2. etasje er romslig med varmekabler i gulv. Badet inneholder toalett, baderomsmøblement opplegg for vaskemaskin og varmtvannstank. Det ble lagt flis på flis i slutten av 2023.

Ved badet tar du trappen opp til boligens tredje etasje. Her finner du to gode soverom som måler henholdsvis 8 og 10,9 kvadratmeter.

Boligens andre bad finner du i tredje etasje. Her finner du baderomsmøbel, dusj og toalett. Det henvises til punktet som heter "Byggemåte" i salgsoppgaven for ytterligere informasjon vedrørende badet.

Byggeår

1986

Tomteareal

23175m2

Parkering

Parkering på egen parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Ellers er det gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Sameiet disponerer også areal til gjesteparkering.

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming
- Varmekabler på bad
- Vedfyrt ovn

Energimerking

Boligen er ikke energimerket. Informasjon om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften. Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest. Selger tar ikke på seg ansvar for å utarbeide en energiattest. Dårligste karakter legges da til grunn.

Tilstandsrapport

Datert: 01.10.2024.

Tilstandsrapport utført av

Jan Eirik Bjordal.

Ansvarlig megler

Malene Celin Hjelmeland
Eiendomsmegler I Fagansvarlig
mch@kapa.no
98 48 51 11

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

16-10-2024

Kart
Vallalia 245, 5227 NESTTUN

Se flere boliger i området

Meny