Klauvsteinen 135
5146 FYLLINGSDALEN

Vestlien terrasse borettslaget

Andelsbrevnummer

65

Leiligheten strekker seg over ett plan med følgende inndeling: Andre etasje: - Entrè - Gang - Bad/Vaskerom - Toalett - 2 soverom - Åpen stue/kjøkken-løsning - Balkong U-egt: - Ekstern bod

Standard

Kaland & Partners ved Anna Hestetun Slåke har gleden av å ønske deg velkommen til Klauvsteinen 135 - en gjennomført moderne og elegant 3-roms leilighet med en rekke flotte kvaliteter og høy standard. Denne stilfulle leiligheten er beliggende i det svært populære boligområdet Krohnegården, øverst i feltet med en attraktiv, tilbaketrukket plassering som kombinerer sentralitet med naturskjønn beliggenhet. Her bor du i nærheten av alle nødvendige fasiliteter, og har dagligvarebutikker, barnehager, skoler, idrettsanlegg og bussholdeplasser kun en kort spasertur unna. Området byr også på rike friluftsmuligheter, inkludert den populære turstien Løvstien og de nærliggende fjellene Løvstakken og Damsgårdsfjellet - perfekt for deg som trives med uteliv og friluftsaktiviteter. Leiligheten har direkte adkomst fra gateplan, noe som gjør det ekstra praktisk, og det er heis fra garasjeanlegget der du også har egen plass med elbillader, slik at hverdagen går så smidig som mulig.

Leiligheten fremstår som en strøken 3-roms med vestvendt beliggenhet som gir deg utsøkt utsikt og svært gode solforhold. Boligen har en gjennomtenkt og romslig planløsning, med to store soverom på henholdsvis 9,9 m² og 16,8 m², noe som gjør det ideelt både for par, små familier eller deg som ønsker god plass. Hele leiligheten ble omfattende oppgradert i 2020/2021, noe som gir den en moderne og innbydende følelse fra første stund. Når du kommer inn, blir du møtt av en praktisk og romslig entré med oppbevaringsmuligheter for klær og sko. Videre leder gangen deg til soverommene, som ligger på hver sin side av gangen, noe som gir en god og luftig følelse. Hovedsoverommet er spesielt romslig og har direkte tilgang til et stort walk-in-closet, som gir rikelig med plass til klær og tilbehør.

Baderommet er helfliset med stilrene keramiske fliser på både gulv og vegger, og er utstyrt med varmekabler i gulvet som sikrer en komfortabel temperatur året rundt. Det er også god plass til en egen vaskeavdeling, noe som gjør vaskerutiner både enkle og praktiske. I tillegg har leiligheten et separat toalett for ekstra bekvemmelighet. Innerst i gangen åpner boligen seg opp i en stor og lys stue/kjøkken-løsning som er perfekt til både hverdagsbruk og sosiale sammenkomster. Her finner du en stue med rikelig med plass til både sofagruppe og spiseplass, samt et kjøkken som ble oppgradert i 2020. Kjøkkenet, levert av IKEA, har slette hvite fronter med integrerte håndtak, en slitesterk laminat benkeplate og en kompositt vask, samt godt med både skap- og benkeplass. Den praktiske kjøkkenøya binder stuen og kjøkkenet sammen på en harmonisk måte, samtidig som den fungerer som en sosial samlingsplass. Fra stuen har du direkte utgang til en vestvendt balkong, som gir deg gode solforhold på ettermiddagen og kvelden. Her kan du sitte og nyte solen, utsikten og ettermiddagene i fred og ro.

I de originale tegningene var det planlagt et ekstra soverom i stuen, og dette kan enkelt realiseres. Her får du fleksibiliteten til å tilpasse boligen etter dine behov og skape mer plass for familie eller gjester.

Leiligheten ligger i et veldrevet borettslag med gode fellesområder. Utearealene er opparbeidet med grønne plener, interne veier og gangstier, lekeplass, ballbinge og parkeringsplasser, noe som gjør det trygt og hyggelig for både store og små. Her bor du i et rolig og trygt område, samtidig som du har kort vei til både Bergen sentrum og Fyllingsdalen, noe som gjør beliggenheten svært praktisk.

Alt i alt fremstår denne leiligheten som et perfekt valg for deg som ønsker en moderne, oppgradert og lettstelt bolig i et attraktivt område. Her er det bare å flytte rett inn og nyte livet!

Byggeår

1991

Tomteareal

25833m2

Parkering

Fast parkeringsplass i felles lukket garasjeanlegg med el-bil lader. Felles utvendig gjesteparkering.

Beskaffenhet

Eiendommen er felles for borettslaget. Eiendommen er opparbeidet med veier, lekeplass, benker og diverse beplantning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Borettslaget har fellesmåling av strøm med egen måler for hver leilighet. Varmekabler på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Mats Hansen, datert 30.09.2024

Ansvarlig megler

Lisa Neteland
Eiendomsmegler, serviceansvarlig
LN@kapa.no
92 45 41 47

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

16-10-2024

Kart
Klauvsteinen 135, 5146 FYLLINGSDALEN

Se flere boliger i området

Meny