Monrad Mjeldes vei 24
5161 LAKSEVÅG

Nyegården Borettslag

Andelsbrevnummer

51

2. etasje: Entré / gang (8,7 m²), Bad (4,2 m²), Kjøkken (7,9 m²), Soverom 1 (7,9 m²), Stue (25,9 m²), Soverom 2 (12,8 m²) og Balkong (8 m²). I kjeller disponeres en ekstern bod (8 m²) Andelen har også tilgang til å benytte borettslagets fellesarealer med bl.a.: - Felles vaskekjeller med tørkerom. - Felles sykkeloppstilling i kjeller. - Uteareal

Standard

Velkommen til Monrad Mjeldes vei 24!

Denne leiligheten fremstår moderne og lekker med laminatgulv og malte flater på vegger og i himling. Badet fra 2018 er et høydepunkt, for ikke å nevne den herlige vestvendte balkongen.

Entré/gang (8,7 m²)
Velkommen inn i en lys og romslig gang. Her finner du en praktisk skyvedørsgarderobe med glassfronter, som gir godt med oppbevaringsplass. Fordelerskapet til rør-i-rør systemet er også plassert her.

Soverom:
Leiligheten har to soverom på hhv. 12,8 m² og 7,9 m². Hovedsoverommet ligger bak stuen og vender ut mot hagen i bakkant. Dette rommet er spesielt romslig og er i tillegg innredet med praktiske store garderobeskap som gir god oppbevaringsplass. Det minste soverommet har vært innredet med loftseng, og kan anses godt brukt til både barnerom, gjesterom eller hjemmekontor. Herfra er det fin vestvendt utsikt.

Stue (25,9 m²)
Stuen er stor og lys med takhøyde på 2,49m og god plass til innredning med både spisebord, sofagruppe m.m. Rommet har innfelte spotter som gir et moderne uttrykk og fin belysning om kvelden. Herfra er det også utgang til en flott balkong på 8 kvm med ettermiddagssol - en flott utvidelse av stuen på de solrike dagene. Nye vinduer og terrassedør ble installert i 2021, og altandekket ble fornyet i 2020/2021, noe som gir gode forutsetninger for mange solfylte dager utendørs.

Kjøkken (7,9 m²)
Kjøkkeninnredning med finérte fronter, benkeplate i laminat, og nedfelt stålvask med skyllekum. Over benkeplaten er det fliser og belysning under overskapene for ekstra arbeidslys. Hvitevarene inkluderer stekeovn med keramisk platetopp (Gorenje), oppvaskmaskin med synlig front (Hotpoint Ariston), og frittstående kjøleskap med frysedel (Whirlpool). Integrert ventilator sørger for effektiv avtrekk.
Merk: Hvitevarene kan følge med uten tillegg i prisen om dette spesifiseres som forbehold i budet.

Bad (4,2 m²)
Leilighetens moderne bad ble bygget i 2018 med rør-i-rør og har keramiske fliser på både gulv og vegger, samt malte flater i himling med innfelte spotter gir godt lys. Rommet ble i den forbindelse også utvidet mot gangen. Denne leiligheten har derfor et betydelig større og mer praktisk bad enn det som er vanlig i borettslaget. Badet er utstyrt med en stilren baderomsinnredning med heldekkende servant, speilskap med belysning, vegghengt toalett, varmtvannsbereder på 194 liter, veggskap, og opplegg for vaskemaskin. Dusjen har foldedører i herdet glass og dusjgarnityr med hånddusj. El. varmekabler på gulvet sørger for en komfortabel varme, og det er elektrisk vifte i himlingen for god ventilasjon.

Alt i alt - en innbydende og innflytningsklar leilighet med god planløsning og moderne fasiliteter!

Byggeår

1964

Tomteareal

7487m2

Parkering

-19 stk parkeringsplasser til disposisjon som benyttes av beboere og gjester i borettslaget.
- 2 stk ladepunkter for elbil for borettslagets beboere. De er plasert mellom oppgang 24 og 26.
- sykkelparkering i kjeller i annenhver inngang i blokkene.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
- El. varmekabler på bad

Flere naboer har vedovn i stuen, der hvor TV-en står på bildene, bl.a. i etasjen under. Vi er ikke kjent med at pipen har noen merknader. Selger har ikke hatt behov for å undersøke dette.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Utført av takstmann Patrick Bang den 12.09.24

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

23-09-2024

Kart
Monrad Mjeldes vei 24, 5161 LAKSEVÅG

Se flere boliger i området

Meny