Sandsliåsen 35
5254 SANDSLI

Orrehaugen Sameie

Velkommen til Sandsliåsen 35! Leiligheten inneholder følgende: Entré (4,7 m²) Bad (4,7 m²) Soverom 1 (11,8 m²) Bod/garderobe (3,4 m²) Stue/kjøkken (43,0 m²) Soverom 2 (7,6 m²) Utover overnnevnte arealer har leiligheten en tilhørende bod på 7,2 m² i byggets underetasje.

Standard

Ditlev Haukenes har stor glede av å presentere Sandsliåsen 35. En gjennomgående lekker 3-roms leilighet i et nyere etablert boligområde. Gjennomgående i leiligheten er en-stavs eikeparkett, flotte overflater og en praktisk planløsning.

Det første som møter deg er en innbydende og flott entré, her er det innredet med plassbygget skyvedørsgarderobe med speilfronter. Videre fra gangen tar du deg enkelt videre til leilighetens baderom.

Lyst og helflliset bad med varmekabler i gulv. Her er det innredet med baderomsmøblement med slette fronter, heldekkende servant, ett-greps blandebatteri, speilskap med belysning, høyskap, vegghengt toalett, dusj med foldedører i herdet glass samt dusjgarnityr med takdusj og hånddusj. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

Den åpne stue/kjøkken løsningen måler hele 43 m². Her kan man enkelt innrede med sitte- og spisegrupper. Herifra kan du enkelt ta deg ut på leilighetenes egne private overbygde balkong på 9,8 m², i sommermånedene kan denne enkelt utnyttes som en delvis forlengelse av stuen. I stuen finner du også en radiator, som sikrer god temperatur igjennom vinteren.

Kjøkken fra Norema med slette fronter, benkeplate i granitt, underlimt vask med ett-greps blandebatteri. Fliser over benkeplate og belysning under overskap. En granitt benkeplate er ekstremt holdbar og har en høy toleranse overfor både kulde-og varmepåvirkninger, samt nesten alle alminnelige husholdningskjemikalier. Rengjøringen er også svært enkel. Her er alt lagt til rette for at kokken skal trives!

Videre finner du leilighetens hovedsoverom med egen walk-in closet. Soverommet måler hele 11,8 m², her får du rikelig med plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Walk-in closet bidrar også til en økt oppbevaring, og kan enkelt lukkes med skyvedørene.

Soverom 2 måler 7,6 m², et perfekt gjesterom eller barnerom. Her kan man også enkelt innrede med et hjemmekontor.

I tillegg medfølger bod i felles bodareal på 7,2 m².

Kort oppsummert, en moderne og flott leilighet i et attraktivt område. Den praktiske planløsningen gir gode muligheter for oppbevaring og egne soner. Her er alt lagt til rette for et flotte dager!

Byggeår

2020

Parkering

Fast parkering i garasjeanlegg.
Gjesteparkering for besøkende.

Beskaffenhet

Tomten er pent opparbeidet med felles grøntområder, adkomstveier og lekeområder.

Oppvarming

Radiator i stue/kjøkken.
El. varmekabler på bad.
Varmegjenvinning fra ventilasjonsanlegg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

09.08.2024.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Ditlev Haukenes
Eiendomsmegler | Partner
dh@kapa.no
95 45 10 55

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

30-08-2024

Kart
Sandsliåsen 35, 5254 SANDSLI

Se flere boliger i området

Bergen-Fana
Kjeøyna 2
53 m2 - 3 soverom
kr 3 990 000
Meny