Nordåstræet 89A
5235 RÅDAL

Boligen strekker seg over 3 plan og inneholder følgende romfordeling: Underetasje: Kjellerstue, 3 soverom, bad, vaskerom og garderobe. 1. etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, soverom, bad og garderobe. 2.etasje: TV-stue. En utvendig bod på 4,9m². Parkering til to biler i carport.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere Nordåstræet 89 A. Dette er en lekker familiebolig med pent opparbeidet utearealer. Ved boligens inngangsparti er det plantet vakre Peoner og en nydelig Syrinhortensia. Boligen har vedlikeholdsvennlig kledning og terrasser i Accoya som har en råtegaranti på 50 år. Av høydepunkter i denne spennende boligen kan det nevnes:
- Carport med plass til 2 biler
- Norema kjøkken- og bad og garderobe innredning
- Kobberhette på kjøkken med 2 komfyrer
- Påkostede fliser i dusjhjørne på bad 1. etasje
- El-bil hurtiglader montert
- Balansert ventilasjonsanlegg fra Flexit
- Vannbåren varme
- Levegg i glass på altan
- Fuktføler på bad
- Lys i trapp med trådløs bryter
- Trykkføler på kjøkkenhetten
- Glassrekkverk ute og inne rundt trapp
- Astrour på alle utelys -  Den tenner lyset etter solnedgang og slukker det når solen titter frem igjen.


Ellers innehar boligen følgende standard:
Boligen har en innbydende entrè med inngangsparti under carport. Dette er praktisk for å komme seg til og fra bilene tørrskodd både høst- og vinterstid, samt at det hindrer det aller verste været å treffe bilene. I carport er det motert hurtilg lader for elbil. Her er også en egen sportsbod for oppbevaring med inngang under tak utenfra på 4,9 m². Gang/entrè inne måler 5 m². Her er det plass til garderobeskap/knagger for ytterjakker. Entrè ligger i boligens 1. etasje med vannbåren varme som oppvarming og flisbelagt gulv. Malt platekledning på vegger og i himling.

Kun et av boligens fire soverom ligger i denne etasjen. Det er hovedsoverommet/ foreldresoverommet som måler hele 11,7 m². Rommet har en eget walk-in closet på 3,6 m² og et eget bad på 4,7 m². Soverommet har plass til dobbelseng og annet soveromsmøblement. Gulvet har teppe, mens vegger og himling er malt platekledning.

Badet i denne etasjen har keramiske fliser på gulv med underliggende vannbåren varme og keramiske fliser på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne. Lekre, påkostede keramiske fliser i dusjsonen. Fuktføler montert på bad. Baderomsinnredningen er fra kvalitetsleverandøren Norema.

De 3 andre soverommene i boligen er beliggende i underetasjen. Soverom 1 er det største i underetasjen og er på hele 11,2 m². Her er det plass til både dobbelseng, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement. Dette rommet har også en eget garderoberom på 3 m² som er meget praktisk til å oppbevare klær og sko i. Soverom 2 og 3 er på 7,2 m² og 9,2 m². Rommene er praktisk til hjemmekontor eller fungerer utmerket som barnerom. Her er det god plass til seng, skolepult, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement. Det er laminat på alle gulv og malt platekledning på vegger og himling. Tre brytere er byttet til dimmere i underetasjens soverom i 2020.

Kjellerstuen på hele 19,9 m² ligger sentralt i underetasjen og fungerer som et knutepunkt for alle 3 soverommene, et stort bad på 11,6 m² og boligens vaskerom på 5,8 m². Her er det plass til en koselig sofa, bord og et TV. Det kommer godt med at boligen har plass til 3 stuer med god plass til sittegrupper. Fra kjellerstuen er det utgang til en nord-vestvendt terrasse på 27,6m². På denne terrassen har du god plass til sittegrupper med bord, og får en fin overgang fra terrassebord over til gressplenen. Her er det og en kort trapp opp til boligens inngangsparti og carport. Boligens terrasser er også i Accoya.

Badet i underetasjen skal tjene 3 soverom, og gjør det med stil. Veldig godt utstyrt moderne og lyst bad med pent interiør fra Norema. Badet har 2 vasker, speil med lys i og veldig god oppbevaringsplass til håndklær, skittentøy og toalettsaker. Badet gir en fin kontrast med mørke keramiske fliser på gulv og lyse på vegg. Dusj i hjørne og vegghengt toalett. Dette badet er på hele 11,6m² med keramiske fliser på gulv med vannbåren varme i gulv og keramiske fliser på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Fuktføler montert på bad. Dette badet har opplegg til badekar.

Praktisk med eget vaskerom. Vaskerommet har keramiske fliser på gulv med underliggende vannbåren varme og malt platekledning på vegger. Akkustikkplater i himling. Her er utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.

Stue/kjøkken har en åpen og luftig løsning som gir deg hele 51,6 m² å rutte med. Her kan du ha en større sofa eller sittegruppe, god plass til et stort TV og plass til et eget spisebord med stoler. Laminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Den åpne løsningen gir deg lett tilgang til det topp moderne kjøkkenet i boligen. Fra kjøkkenet har du utgang med skyvedør i glass rett ut til en egen stor terrasse på 23,2m² hvor det er plass til et stort bord med stoler. Her kan middagen serveres ute en varm sommerdag. Stuen på andre siden har en fin liten altan på 7,2m² med en levegg i glass montert. Kjøkkenet har veldig fine kontraster med sine mørkebrune detaljer, mens resten av rommet er lyst. Fullt utstyrt med moderne integrerte hvitevarer og platetopp med induksjon. Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, kombinert stekeovn/mikrobølgeovn og kjøleskap er integrert. Den flotte ventilatoren/kjøkkenhetten i kobber er som et "smykke" i rommet som lett blir et blikkfang. Trykkføler montert på kjøkkenhetten. Kjøkkeninnredningen er levert av kvalitetsleverandøren Norema og har slette fronter, noe som letter rengjøringen.

Trapp med lukkede trinn leder opp til Tv-stuen i 2.etasje. Lys i trappeoppgang med trådløs bryter. Tv-stuen har et areal på 22,9m² med laminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Fra Tv-stuen er det utgang til den deilige takterrassen på 18,6m².

Byggeår

2019

Tomteareal

376m2

Parkering

Parkering til to biler i carport.

Oppvarming

Flexit-anlegg, vannbåren varme og viftekonvektor

Ventilasjon:
Boligen har balansert ventilasjon.
- Flexit inneklima sentral på vaskerom.

Varmtvann:
Varmtvann via Flexit inneklima
sentral på vaskerom.

Vannbåren varme:
Vannbåren varme med fordelerskap
på vaskerom.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 22.08.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

28-08-2024

Kart
Nordåstræet 89A, 5235 RÅDAL

Se flere boliger i området

Bergen-Fana
Kjeøyna 2
53 m2 - 3 soverom
kr 3 990 000
Meny