Herman Grans vei 53A
5162 LAKSEVÅG

Sameiet Herman Grans vei 53A

Leiligheten går over to etasjer og inneholder: Hovedetasje: - entré/gang, bad, to soverom, stue og kjøkken. Loftetasje: - trapp/gang, loftstue(soverom) og bod. Det er i tillegg en tilhørende ekstern bod på 5 kvadratmeter i kjeller.

Standard

Velkommen til Herman Grans vei 53A!

Leiligheten ligger fint til i byggets andre etasje og går over to plan. En flott entré ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående god standard på overflater og utstyr. Leiligheten fikk ny baderomsinnredning i 2024! Hele leiligheten er meget usjenert og så og si uten innsyn!

Gangen er romslig og det er god plass til oppbevaring av sko- og yttertøy i praktisk innhukk.

Fra leilighetens hovedetasje har du tilkomst til: bad, to soverom, kjøkken og stue. Fra hovedetasjen har du tilkomst via trappeoppgang til leilighetens loftetasje. En lys og romslig loftstue som kan brukes som soverom om ønskelig!

Hovedetasje:
Stue |
Fra inngangspartiet ledes du inn til leilighetens samlingssted - en åpen og luftig stue med vindusflater som slipper inn rikelig med lys og som skaper en god atmosfære i rommet. Rommets løsning gir rommet et sosialt preg. Stuen måler 18,3 kvadratmeter. Fra stuen er det en fantastisk utsikt over byfjorden. Nyt panorama utsikten fra både stuen og balkongen! Fra stuen ledes du naturlig ut til leilighetens balkong på ca. 4 kvadratmeter, hvor du kan oppleve solrike omgivelser med god utsikt og minnerike sommerkvelder med solnedgang om sommeren. Rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik man selv måtte ønske. I stuen er det plassert peis som varmer godt på kaldere dager.

Kjøkken |
Fra kjøkkenet har du nydelig utsikt over byfjorden og god plass til å kokkelere. Innred med spisegruppe om ønskelig. Kjøkkenet måler 12 kvadratmeter. Kjøkkeninnredning med slette fronter og benkeplate i laminat med nedfelt vask. Integrerte hvitevarer som stekeovn, kaffemaskin, induksjonsplatetopp, oppvaskemaskin og kombinert kjøl- og fryseskap.

Bad |
Badet måler 3,6 kvadratmeter og har varme i gulv. Nytt baderomsmøbel i august 2024! Badet er flisbelagt på gulv og vegg. Innredning og utstyr fremstår generelt av god stand. Badet er innredet med benkeskap med servant, dusj, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin.

Soverom |
I leilighetens hovedetasje er det to soverom som måler 6,7 kvadratmeter og 11,3 kvadratmeter. Her er det god plass til å innrede med seng, nattbord, garderobe og annet passende møblement.

Loftetasje:
Loftstue |
Fra stuen blir du naturlig ledet opp trappen til leilighetens loftetasje. Loftetasjen er meget lys og luftig. Med flere velux takvinduer får man fri utsikt og rikelig med naturlig lysinnslipp. Loftstuen har god størrelse og kan enkelt benyttes som både kontor, loftstue eller som gjesterom/soverom dersom man har besøk. Den gode planløsningen gjør det enkelt å møblere slik at mulighetene er mange. Det er også rikelig med oppbevaringsplass i loftetasjen.

Eksternt:
Bod |
Leiligheten har en tilhørende ekstern bod i kjeller på 5 kvadratmeter. Leiligheten har i tillegg en intern bod på 1 kvadratmeter. 

Felles uteplass |
Leiligheten har tilgang til en skjermet felles platting med sittegruppe og gode solforhold på ettermiddag/kveld om sommeren. Fine uteområder rundt huset gir en fin mulighet til å nyte det fine været.

Byggeår

1948

Tomteareal

503m2

Parkering

Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Boligsoneparkering i regi av Bergen kommune. Eiendommen ligger i boligsone 13. EL-bil: Beboere med elbil får 25% rabatt for beboerparkering.

For mer informasjon om parkering i Bergen kommune, se Bergen kommune sine hjemmesider for ytterligere informasjon.

Oppvarming

- Vedfyring i stue.
- Varmekabler på bad.

Energimerking

ENERGIKARAKTER: G
OPPVARMINGSKARAKTER: ORANSJE

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

19.08.2024.

Tilstandsrapport utført av

Nikolai Haaland.

Ansvarlig megler

Malene Celin Hjelmeland
Eiendomsmegler I Fagansvarlig
mch@kapa.no
98 48 51 11

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

31-08-2024

Kart
Herman Grans vei 53A, 5162 LAKSEVÅG

Se flere boliger i området

Meny