Søndre Lyderhornslien 58C
5178 LODDEFJORD

Sameiet Leidarkollen H3

Boligen går over ett plan og inneholder: Fjerde etasje: Entré stue/kjøkken, to soverom, bad og innvendig bod. Med leiligheten følger ekstern bod og fast parkeringsplass.

Standard

Velkommen til Søndre Lyderhornslien 58C! Denne nydelige leiligheten ligger i byggets fjerde etasje og holder en særdeles god standard.

Velkommen inn i en romslig entré på ca. 9 kvm med god plass til å henge fra seg det man måtte ønske av yttertøy og sko. Leiligheten har en flott gjennomgående parkett og slette overflater malt i tidsriktige farger.

Videre fra leilighetens entré blir du ført videre inn i leilighetens stue og kjøkken som har en åpen løsning. Rommet måler ca. 27 kvm og har romslige med plass til å innrede med spisestue og sofagruppe. Fra stuen har du utgang til leilighetens sør-vestvendte balkong som er på ca. 6 kvm.
Kjøkkeninnredningen er levert av Marbodal og har slette fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask. Over benkeplaten er det fliser som gjør kjøkkenet enkelt å vedlikeholde og belysning under overskap. Av integrerte hvitevarer består kjøkkenet av stekeovn, induksjonstopp, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel.

Leiligheten har to soverom som måler ca. 12 kvm og ca. 8 kvm. Hovedsoverommet er av god størrelse og er innredet med en romslig skyvedørsgarderobe. I tilknytning til soverommet er det en praktisk innvendig bod på ca. 4 kvm som gir godt med oppbevaring.
Leilighetens andre soverom er også innredet med en romslig garderobe med god oppbevaring.

Fra entréen har du tilkomst til leilighetens bad som måler ca. 5 kvm. Badet er helfliset med  
varme i gulv og avtrekksventil i tak. Badet er innredet med servant med oppbevaring, toalett, dusj og opplegg for vaskemaskin.

Velkommen på visning!

Byggeår

2020

Tomteareal

783m2

Parkering

Med leiligheten følger fast parkeringsplass i garasjeanlegg m/elbillader.

Oppvarming

Leiligheten har oppvarming via elektrisitet:
- Radiator i stue/kjøkken.
- Gulvvarme på bad.
- Varmegjenvinning fra ventilasjonsanlegg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 12.08.2024

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

31-08-2024

Kart
Søndre Lyderhornslien 58C, 5178 LODDEFJORD

Se flere boliger i området

Meny