Bakkedalen 15
5225 NESTTUN

Bakkedalen 15 er et innholdsrikt rekkehus, som sammen med sin gode beliggenhet gjør det til en skreddersydd løsning for en aktiv familie. Rekkehuset strekker seg over tre plan med følgende inndeling: Underetasje: Gang m/trapp, vaskerom, bad, bod og to soverom. 1. etasje: Entré, toalettrom og stue/kjøkken. 2. etasje: Trapperom, stue/soverom, kontor (innredet som soverom), soverom, walk-in-garderobe/bod og gang. Det er flere flotte uteplasser, markterrasse på ca. 61,5 m², altan på ca. 19 m² og terrasse ved inngangsparti på ca. 16,5 m².

Standard

Kaland & Partners ved Aksel R. Innvær har stor glede av å presentere Bakkedalen 15. Et romslig og innbydende rekkehus over tre plan med et tilbaketrukket og barnevennligbeliggenhet i Sædalen. Her bor man i naturskjønne omgivelser, men likevel med nærhet til alt man måtte trenge i hverdagen.

Det første som møter deg er den første av flere fine uteplasser, så her er man sikret deilig sol gjennom dagen. Like ved inngangspartiet finner man en praktisk bod for lagring av hageredskaper, sykler, barnevogn m.m.

Entreen sikrer god plass til yttertøy i garderobeskap, og det er ellers gode muligheter for veggoppheng. Her er også inngang til gjestetoalett.

Stuen er romslig med flere vindusflater som sikrer godt med lys til rommet, og den fine altanen fungerer som en naturlig romforlengelse gjennom de fine sommerdagene. Gjennom vinteren er du sikret fin innetemperatur med herlig peisovn. God plass til å kunne innrede med flere soner om ønskelig.

Kjøkkenet er lyst og romslig, og rommets størrelse sikrer god plass til spiseplass for hele familien. Kjøkkener er ofte "hjertet" i huset for en barnefamilie, der lekser og middag blir sosiale samlingspunkt. Kjøkkenet ble pusset opp i 2015 og er delikat innredet.
Laminert benkeplate, oppvaskkum i stål. Integrert kjøle/fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp.

Opp trappen til loftsetasjen finner man en herlig loftstue, perfekt for ungdommen å kunne trekke seg tilbake. Eller kanskje for en fotballinteressert pappa? Rommet åpner opp for mange muligheter, og kan også benyttes som et soverom. Det er i tillegg et fint soverom i denne etasjen med plass til dobbeltseng, og er rom like ved siden av som kan benyttes som walk-in-garderobe. Det er et ekstra kontor med inngang fra TV-stuen, som i dag benyttet som soverom. Det minste rommet er nok litt for lite til å bli godkjent som et soverom, men er innredet og benyttet som dette av dagens eier.

I underetasjen finner man to gode soverom, begge over 12 kvm. Her er det god plass til seng og garderobe, og fra hovedsoverommet er det direkte utgang til den flotte terrassen.

Baderommet er av god størrelse, helfliset og utstyrt med blant annet badekar,  toalett og møbel med helstøpt servant og skuffer. Lekker dusj med rainshower, og over vask er det speil og belysning. Det ble lagt nye fliser på gulvet i år.

Vegg i vegg med baderommet er vaskerommet med god plass til skittentøyskurver og det man måtte ønske.

EGENSKAPER
- Dør til frittstående bod fra 2022.
- Bordkledning på gavlvegg mot sør skiftet av firma i 2022.
- Rommene i 2. etasje pusset opp i 2021.
- Spotter i 2. etasje installert i 2021.
- Varmtvannsbereder fra 2020.
- Markterrasse bygget i 2020.
- Terrassebord på altan skiftet i 2020.
- Motor for ventilasjon skiftet i 2019.
- Kjøkkeninnredning fra 2015.
- Bad fra 2011. Nye gulvfliser lagt av firma i 2024.

Oppsummert en flott familiebolig i et svært barnevennlig og rolig område. Her kan du flytte rett inn og starte den nye hverdagen!

Byggeår

2000

Tomteareal

204m2

Parkering

Parkering på felles parkeringsplass. Det er lagt frem strøm for montering av el-bil lader

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med terrasse foruten om bygningen. Fra asfaltert parkering er det gruset stikkveier til boligene.

Oppvarming

Gulvvarme: Toalettrom og bad.
Luft til luft varmepumpe i gang i underetasjen.
Peis i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Arvid Lyngsgård

Ansvarlig megler

Aksel Reinholdtsen Innvær
Daglig leder | Partner | Eiendomsmegler | Jurist
ari@kapa.no
40 23 38 23

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

30-08-2024

Kart
Bakkedalen 15, 5225 NESTTUN

Se flere boliger i området

Meny