Gravdalsveien 2
5165 LAKSEVÅG

Nygård Sentrum Borettslag

Andelsbrevnummer

1

Leiligheten inneholder: entré, gang, bad, to soverom, stue og kjøkken.

Standard

Velkommen til Gravdalslien 2!

Leiligheten ligger fint til i byggets niende etasje og en koselig entré ønsker deg velkommen inn i leiligheten. I gangen er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Fra leilighetens entré er der videre tilkomst til de øvrige rommene i boligen: stue, kjøkken, bad og to soverom.

Stue |
Fra inngangspartiet ledes du inn til leilighetens samlingssted - en lys og luftig stue som måler 22,2 kvadratmeter. Rommets løsning gir rommet et sosialt preg. Store vindusflater sikrer naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet. Rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene slik man selv måtte ønske. Fra stuen har du tilgang til din helt egne balkong på ca.13 kvadratmeter. Her har du god plass til å plassere utemøbler av valgfritt sort, hvor du kan nyte et godt måltid i solrike omgivelser. 

Kjøkken |
Fra gangen blir du naturlig ledet inn til leilighetens kjøkken. Kjøkkenet måler henholdsvis 6,5 kvadratmeter. På kjøkkenet har du god plass til å kokkelere, hvor du også kan innrede med ønsket spisebord. Kjøkkeninnredning fra IKEA med profilerte fronter/vitrineskap, benkeplate i stein og nedfelt stålvask med skyllekum og ett-greps blandebatteri. Stein over benkeplate og belysning under overskap. Kott med skuffer. Integrerte hvitevarer som stekeovn med keramisk platetopp (Gorenje), oppvaskemaskin med synlig front (Bosch), mikrobølgeovn (Whirlpool) og frittstående kjøleskap (Whirlpool).

Bad |
Badet har varme i gulv og måler henholdsvis 3,2 kvadratmeter. Badet er innredet med travertinfliser på gulv, keramiske fliser på vegger og malte flater i himling. Innfelte spotter. Det er i tillegg baderomsmøbel med slett front, heldekkende servant og ett-greps blandebatteri, speilskap, glasshylle, veggskap, gulvstående toalett og dusjhjørne med skyvbare dusjvegg samt dusjgarnityr med hånddusj. Støpejernssluk og avtrekksventil i himling.

Soverom |
Leiligheten har to soverom av god størrelse og måler henholdsvis 12,9 kvadratmeter og 13 kvadratmeter. Innred med seng av ønsket størrelse, nattbord og annet passende møblement.

Bod |
Det følger også med en tilhørende ekstern bod på 3,5 kvadratmeter.

Byggeår

1964

Tomteareal

2126m2

Parkering

Styreleder opplyser om at det er noen parkeringsplasser nede langs blokken og langs elektrikker bygg som kan benyttes av beboere/gjester, hvor du kan få et parkeringsbevis som kan legges i front rute. Det er i tillegg noen parkeringsplasser i garasje. Ved ønske om garasjeplass-parkering, må søknad rettes borettslagets styre. Det medfølger ikke parkeringsplass til leiligheten.

Oppvarming

Viftekonvektor i stue.
Elektriske varmekabler på bad.

Energimerking

ENERGIKARAKTER: G og OPPVARMINGSKARAKTER: RØD

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

31.07.2024.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Malene Celin Hjelmeland
Eiendomsmegler I Fagansvarlig
mch@kapa.no
98 48 51 11

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

03-09-2024

Kart
Gravdalsveien 2, 5165 LAKSEVÅG

Se flere boliger i området

Meny