Bjørgedalen 138B
5141 FYLLINGSDALEN

Boligen går over to plan og følgende er inkludert: Første etasje: Entré/ hall, Biingang/ teknisk rom, stue, kjøkken, vaskerom, garderobe og bad. Andre etasje: TV-stue m/ trapp, tre soverom og bad. Boligen har også dobbelgarasje.

Standard

Velkommen til Bjørgedalen 138B!
Denne nydelige eneboligen ligger svært barnevennlige og etablerte omgivelser. Boligen ligger i endegate og passer perfekt for barnefamilier.

Første etasje |
Velkommen inn i en romslig hall på ca. 17 kvm. Det ble installert ny Yale Doorman i 2022 på hoveddøren. Hallen har keramiske fliser på gulv og moderne tapet på vegger. I tilknytning til boligens hall finner du et praktisk bad på ca. 4 kvm. Badet er helfliset med innfelte spotter og avtrekksventil i taket. Rommet er innredet med heldekkende servant med oppbevaring, vegghengt toalett og dusj med foldedører.

Beveger vi oss videre fra boligens hall kommer vi til en lys og åpen spisestue og stue. Stuens utforming gjør det enkelt å møblere både med flere sittegrupper samt en spisestue som rommer hele storfamilien. Stuen måler ca. 49 kvm og har store flotte vinduer som sørger for en fin utsikt og nydelig lysinnslipp i boligen. Her er det en flott parkett på gulv og en koselig åpen peis og vedovn som varmer godt på kalde vinterdager. Gjennomgående for første etasjen, samt bad i andre etasje er vannbåren gulvvarme som sørger for en behagelig varme i boligen.
Fra stuen har du utgang til boligens flotte uteområde og hage. Uteområdet er pent opparbeidet med bed, plen, terrassedekke, uteplass og jacuzzi.

Videre fra boligens stue beveger vi oss inn på kjøkkenet. Kjøkkenet måler ca. 9 kvm og har samme flotte parkett på gulv. Kjøkkeninnredningen er levert av Sigdal har profilerte fronter og benkeplate i stein med underlimt komposittvask. Av hvitevarer består kjøkkenet av stekeovn med dampfunksjon og mikrofunksjon, stekeovn, mikrobølgeovn, induksjonstopp med nedfelt ventilator, oppvaskmaskin og vinskap, som alt medfølger handelen. Hvitevarene er levert av Miele, med unntak av vinskapet som er levert av Gaggenau.

Med tilkomst fra hallen har du tilkomst til boligens vaskerom som har en praktisk biingang, perfekt når barna kommer hjem etter å ha lekt ute i Bergensværet en hel dag. Her er det keramiske fliser på gulv og er innredet med hylle og garderobeløsninger, samt benkeplate i laminat. Ellers består vaskerom og biinngang av varmesentral, sentralstøvsuger og sikringsskap, samt har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Andre etasje |
Beveger vi oss opp trappen kommer vi til en romslig TV-stue som måler ca. 23 kvm. Har kan man innredet med en hyggelig sofagruppe og er perfekt for de yngre familiemedlemmene.
Fra TV-stuen har du tilkomst til boligens tre soverom og etasjens bad.

Boligens soverom måler henholdsvis ca. 23 kvm og to på ca. 14 kvm. Hovedsoverommet er på hele 22,8 kvm og har tilknyttet egen walk-in garderobe. Walk-in garderoben er i dag innredet med garderobeløsning, men kan enkelt tilbakeføres til et fjerde soverom.

I tilknytning til boligens soverom er boligens andre bad. Badet er på ca. 10 kvm og er helfliset med vannbåren gulvvarme og har avtrekksventil i taket. Badet er innredet med baderomsmøbel med finérte fronter, benkeplate i heltre m/glassplate og toppmontert designservant, høyskap, vegghengt toalett, badekar og dusj.

Gjennomgående for boligen er flotte materialvalg og nydelige fargevalg.
Velkommen på visning!

Byggeår

1996

Parkering

Parkering i dobbelgarasje, samt biloppstillingsplasser på tomt.

Oppvarming

Boligen har oppvarming via elektrisitet:
- Varmepumpe (luft/vann) plassert i bi-inngang/teknisk rom
- Vannbåren gulvvarme i hele første etasje samt på bad i 2. etasje.
- Varmegjenvinning fra ventilasjonsanlegg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 27.07.2024

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

29-08-2024

Kart
Bjørgedalen 138B, 5141 FYLLINGSDALEN

Se flere boliger i området

Meny