Søndre Lyderhornslien 56
5178 LODDEFJORD

Sameiet Leidarkollen H4

5. etasje: Entré, stue/kjøkken, bad, to soverom og balkong. Det medfølger også en ekstern bod og fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Standard

Kaland & Partners ved Charlotte Andersen har gleden av å presentere Søndre Lyderhornslien 56!

Dette er en strøken og rålekker 3-roms leilighet som ligger til i byggets 5. etasje med en herlig balkong, gode solforhold og en fantastisk utsikt! Leiligheten er fra 2022 og har enn svært god standard som er oppgradert fra standardleveranse fra utbygger. Med leiligheten følger det en fast parkeringsplass i felles garasje, og fra denne har man tørrskodd adkomst til leiligheten via heis eller trappeoppgang.

Entré |
Velkommen inn! Det første du møter er en entré som måles til 8,3 kvm. Her er det godt med oppbevaringsplass til yttertøy og sko i en stor og praktisk skyvedørsgarderobe.

Stue |
Stuen er en del av en åpen stue- og kjøkkenløsning som måles til 29 kvm. Det er store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Gulvet er belagt med hvit eikeparkett som også er gjennomgående i hele leiligheten. Grunnet rommets planløsning og størrelse er det god plass til den favoriserte sofakroken og en spisegruppe.

Kjøkken |
Det lekre kjøkkenet er levert av Marbodal og har slette fronter og benkeplate av laminat med underlimt vask. Det er godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap, samt arbeidsplass på benkeplate og kjøkkenøyen - som er blitt oppgradert iht. standard leveranse. Kjøkkenet er godt utstyrt med følgende integrerte hvitevarer: Stekeovn, platetopp, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel.

Bad |
Det lekre badet måles til 5,3 kvm. og er helfliset med oppgraderte fliser iht. standard leveranse. Det er også varmekabler i gulv og innfelte downlights i himling. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusj med glassvegger og baderomsinnredning med speil og belysning. Det er også opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel under en benkeplate, hvor det også er godt med oppbevaringsplass i skap over.

Soverom |
Leilighetens to soverom er av god størrelse og måles til 7,2 kvm. og 13,3 kvm. Hovedsoverommet har god plass til en stor seng med nattbord på hver side, og godt med oppbevaringsplass i en stor skyvedørsgarderobe. Det andre soverommet har også god plass til seng og garderobe. Kanskje et perfekt hjemmekontor?

Balkong |
Fra stuen er det utgang til balkongen som måles til 9 kvm. Balkongen har god plass til å møblere med en koselig sittegruppe. Da man er sør-vestvendt har man svært gode solforhold, samt en fantastisk utsikt da man er i byggets 5. etasje. En drøm av en uteplass!

Byggeår

2022

Tomteareal

1173m2

Parkering

Det medfølger en fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg med el-bil lader.

Arealbeskrivelse

5. etasje: Entré, stue/kjøkken, bad og to soverom.

Oppvarming

- Varmekabler på bad.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Sæle, 14.08.2024.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

14-08-2024

Kart
Søndre Lyderhornslien 56, 5178 LODDEFJORD

Se flere boliger i området

Meny