Øvsttunvegen 13B
5223 NESTTUN

Velkommen til Øvsttunvegen 13B! Boligen går over to etasjer og inneholder følgende: Hovedetasje: Gang, 2 soverom, vaske/tørkerom, kjøkken, stue, spisestue, bad, bod og vindfang. Underetasje: Gang, stue, kjøkken, baderom, Wc og bod. Forøvrig har boligen frittstående garasje som strekker seg over to etasjer.

Standard

Kaland & Partners har ved Ditlev Haukenes stor glede av å presentere Øvsttunvegen 13B! En enebolig med masse potensiale, flotte uteområder og hybeldel.  Det første som møter deg er et pent opparbeidet uteområde med skiferstein. Rikelig med utesoner rundt hele boligen, som et eldorado for småbarn!

Hovedetasje:
Stuen har store vindusflater som sikrer rikelig med naturlig lysinnslipp og er av god størrelse. Stuen er i dag oppdelt i to soner. En spisestue og en større stue. I den større stuen har man flott utsikt over nærområdet og det er her adkomst ut til et flott oppbygget uteområde. Her kan man nyte gode solforhold og i sommermånedene blir det som en naturlig forlengelse av stuen. Stuen ligger vegg-i-vegg med kjøkkenet. Her kan det være muligheter for å åpne opp til en moderne åpen løsning.

Kjøkkenet er stort og innredet med slette fronter. Benkeplaten er av laminat, nedsenket kum i stål. Av hvitevarer finner du oppvaskemakin, komfyr og kjøleskap.

Hovedsoverommet er av god størrelse og det er her innredet med integrert garderobeløsning som strekker seg fra gulv til tak og vegg til vegg. Her er det rikelig med plass til ønsket møblering.

Soverom 2 er også av god størrelse og det er plass til både seng og ønsket møblering. Her er det vask så røropplegg er allerede på plass dersom man skal gjøre større endringer i planløsningen.

Vask/tørkerom er i dag brukt som kontor / hobbyrom, her er det flislagt gulv og utslagsvask. Like ved er det også grov-inngang, matbod og klebod. Kontor / Hobbyrom kan med enkle grep bli et stort hovedbad dersom man går tilbake til opprinnelig løsning med soverom hvor det i dag er hovedbad.

Opprinnelig hadde boligen tre soverom og var uten innvendig trapp.

Underetasje:
I seinere tid er det bygd tilkomst til underetaje. Denne har frem til salg vært utleid. Underetasjen har separert tilkomst og det kan enkelt stenges av mellom etasjene.
Her finner vi et enkelt plassbygd kjøkken. Stue av god størrelse, et godt grunnlag for å innrede med flere sittegrupper. Kan også enkelt benyttes som et soverom dersom man ønsker å benytte seg av hele boligen selv.

I denne etasjen finner vi også baderom og toalettrom.

Kort oppsummert en stor og innholdsrik bolig med masse potensiale.

Hjertelig velkomen til en spennende boligopplevelse.

Byggeår

1963

Tomteareal

882m2

Parkering

Biloppstillingsplass på egen tomt med god plass til flere biler. Det er også tilhørende dobbel-garasje som måler hele 51 kvm. Garasjen strekker seg over to plan og det er rikelig med oppbevaring i loftsetasjen. Denne er bygget med etasjeskiller av betongdragere så det kan være mulighet å bygge på en større etasje til.

Garasjen har i dag strøm men ikke installert el-billader.

Beskaffenhet

Tomten er pent opparbeidet med flere uteområder, et eldorado for barn. Det er også en egen oppkjørsel, biloppstillingsplass og dobbelgarasje på tomten.

Oppvarming

Boligen har følgende oppvarmingskilder:
- Vedovn i stue hoveddel.
- Varmepumpe.

For øvrig elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

06.06.2024.

Tilstandsrapport utført av

Fredrick Enger.

Ansvarlig megler

Ditlev Haukenes
Eiendomsmegler | Partner
dh@kapa.no
95 45 10 55

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

21-08-2024

Kart
Øvsttunvegen 13B, 5223 NESTTUN

Se flere boliger i området

Meny