Kalfarveien 80
5022 BERGEN

Mineralen Borettslag

Andelsbrevnummer

1

Leiligheten befinner seg i byggets 1. etasje med følgende inndeling: Entré, stue med kjøkkendel, sovealkove og bad. Bod beliggende i nabobygget. Leiligheten har også adkomst til den flotte takterrassen som ligger parallellt med Kalvedalsveien.

Standard

Kaland & Partners ved Lisa Neteland har stor glede av å presentere Kalfarveien 80. En lys og innbydende leilighet med attraktiv beliggenhet, bare en kort spasertur fra sentrumskjernen. Her bor du tilbaketrukket i et rolig område, men likevel med nærhet til alt du måtte trenge. Tilhørende leiligheten er også adkomst til den lekre takterrassen som sikrer fantastisk sol- og utsiktsforhold.

Leiligheten befinner seg i byggets 1. etg og inneholder entré, stue med kjøkkendel, sovealkove og baderom.
Alle rom foruten badeværelse har fått nytt lekker gulv i 2024, og overflatene er malt i moderne og behagelig fargetoner. Entreen sikrer god plass til å kunne henge fra seg yttertøy, eller kanskje montere garderobedkap om ønskelig.

Stue og kjøkken er fint fordelt tiltross for åpen løsning slik at man føler man har to soner. Her er det store flotte vindusflater som sikrer godt med lys til rommet. Her er det plass til både sitte- og spisegruppe.
Kjøkkenet er lyst med laminat benkeplate, og har plass til frittstående komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Hvitevarene på kjøkken medfølger, og komfyr var ny nov 2023.

Baderommet er helfliset og har adkomst fra entreen. Badet er utstyrt med dusjhjørnet, toalett, møbel med servant og opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskin medfølger.

Sovealkoven har god plass til dobbeltseng og garderobe, og de to vinduene i vegg mot stue sikrer herlig lys til rommet. Også her er det malt i en moderne og behagelig fargetone.

Oppsummert en flott leilighet i gangavstand til sentrum, og ikke minst umiddelbar nærhet til de flotte byfjellene. Det er også kort gange til bybanestopp ved Fløen.

Byggeår

1860

Tomteareal

1283m2

Parkering

Det er ikke egene parkeringsplasser i borettslaget.
Man kan leie parkeringsplass gjennom Apcoa i Fjellhallen - her får borettslaget en månedspris på 1500,- mnd.

Beskaffenhet

Felles tomt. Stikkveier av asfalt/belegningstein. Bed med noe beplanting.

Oppvarming

Elektrisk og sentralvarme. Iflg eier: Varmekabel i bad og kjøkken/stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Gisle Børge Johnstad, datert 07.08.2024

Ansvarlig megler

Lisa Neteland
Eiendomsmegler, serviceansvarlig
LN@kapa.no
92 45 41 47

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

21-08-2024

Kart
Kalfarveien 80, 5022 BERGEN

Se flere boliger i området

Meny