Sandslivegen 131
5254 SANDSLI

Feråsen borettslag

Andelsbrevnummer

73

Velkommen til Sandslivegen 131! Et flott enderekkehus fordelt over to plan som inneholder: - 1.Etasje: Vindfang, gang, soverom 1, soverom 2, bad, vaskerom, bod 1, bod 2, toalettrom. - 2.Etasje: Stue, kjøkken. Tilhørende er også en frittstående utvendig bod og garasje i garasjerekke.

Standard

Kaland & Partners har gleden av å presentere Sandslivegen 131! Et flott enderekkehus i et attraktivt område med svært gode oppvekstvilkår. Boligen er fordelt over 2 plan og har et flott uteområde med gode solforhold.

Velkommen inn!
- 2.Etasje:
Stuen måler hele 57,5 m² og rommer både sitte- og spisegrupper. Rommet har rikelig med vindusflater som sikrer godt lysinnslipp. Fra stuen kan man også enkelt benytte seg av den koselige balkongen på husets fremside, her kan man enkelt holde øye med barna mens de leker i gaten. Stuen har også en utgang til husets bakside med et pent oppbygd uteareal, her får man begrenset innsyn og kan nyte flotte stunder. Ved denne utgangen fra stuen kan det enkelt settes opp en skillevegg for å opprette et ekstra soverom, eller kontor dersom man skulle ønske dette. I stuen har det tidligere vært vedovn, denne ble fjernet og taket gipset igjen, men det kan enkelt plasseres inn en ny rentbrennende vedovn.

Kjøkkenet måler 12,7 m² og har enkel adkomst fra stue. Her får kokken rikelig med benkeplass og oppbevaringsmuligheter, og kan også holde et øye til husets bakside mens maten lages. Kjøkkenet er innredet med profilterte fronter, benkeplate i laminat, nedfelt vask med skyllekum, avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Fliser over benkeplate og belysning under overskap. Av hvitevarer finner du ventilator, oppvaskmaskin med synlig front fra Electrolux, ellers også et frittstående kjøleskap fra Whirlpool.

- 1.Etasje:
Ved inngangen til huset finner du først en overbygd entré og et flott uteområdet, her er terrassen nylig malt og beiset. Vindfanget er fliselagt i gulv og har god gulvvarme fra elektriske varmekabler. Videre fra vindfanget tar gangen (15,4 m²) deg til resten av boligen.

I første etasje finner du to soverom. Hovedsoverommet måler hele 11,6 m² her får man rikelig med plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Soverom 2 måler 9,7 m², her er det også god plass til dobbeltseng og garderobe.

Baderom måler 6,3 m², i dag innredet med badekar, elektriske varmekabler i gulv, keramiske fliser på vegger og gulv. Ellers innredet med toalett, servant med vegghent møblement. Man finner også et wc-rom i 1.Etasje, veldig praktisk med to toaletter.

Vaskerommet måler 5 m² befinner seg vegg i vegg med baderom, her er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, også innredet med utslagsvask, diverse skap og varmtvannsbereder.

Det er rikelig med oppbevaringsplass i boligen, innvendig finner man to boder, disse måler henholdsvis 8,3 m² og 7 m². I tillegg til dette er det en utvendig frittstående bod på 4,9 m².

Det er også et loft i boligen hvor det er laget til et lite rom med dør.

Kort oppsummert: Et flott enderekkehus med gode løsninger og et godt grunnlag for barnefamilien.

Velkommen til visning!

Byggeår

1989

Tomteareal

34984m2

Parkering

Fast plass i garasjerekke på 16,8 m².
Felles gjesteparkering på biloppstillingsplass

Beskaffenhet

Området består i hovedsak av tilsvarende bebyggelse. Pent opparbeidet med grøntarealer og gjesteparkering.

Oppvarming

- Luft-til-luft varmepumpe, produsert i 2021 av Mitsubitshi.
- Elektrisk oppvarming.
- El.varmekabler på bad og i entré.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

18.06.24.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Ditlev Haukenes
Eiendomsmegler | Partner
dh@kapa.no
95 45 10 55

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

26-08-2024

Kart
Sandslivegen 131, 5254 SANDSLI

Se flere boliger i området

Meny