Lars Hilles gate 11
5008 BERGEN

Sameiet Nedre Nygård Terrasse

Areal og fordeling pr etasje 4.etg: 48 kvm BRA-i Boligen går over ett plan og følgende rom er inkludert i BRA-i: 4.etg: Entrè, stue/kjøkken, bad og to soverom. I tillegg har leiligheten en tilhørende bod på 3,37 kvm i 1.etasje like ved inngangsdøren.

Standard

Velkommen til Lars Hilles gate 11! Dette er en lekker 3-roms med gjennomgående god standard. Her kan man flytte rett inn og nyte den herlige sentrumstilværelsen. Sameiet er veldrevet og har gjort flere gode oppgraderinger gjennom årene. Det er verdt å nevne at fasaden ble malt i 2015 og heisene ble byttet ut i 2020. Bakgården som man ser fra balkongen er oppgradert av kommunen og skaper et pent og grønt uttrykk i byen. Leiligheten har også blitt oppgradert av eier i 2023 og 2024. Det er lagt nytt laminatgulv i hele leiligheten, overflater er malt og det er satt inn nytt baderomsmøblement, innfellbare dusjvegger og regndusj. Det kan også skiltes med fine kvaliteter som appstyrt lys i blant annet stue.

Entrè | Velkommen inn! Det første som møter deg er en romslig og lys entrè på 4,5 kvm. Inngangsdøren er brann- og lydklassifisert. Her har man god plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Om det skulle være behov for mer oppbevaringsplass har leiligheten en tilhørende bod på 3,3 kvm i 1.etasje. Sikringsskap er plasser i entrè og inneholder automatsikringer.

Stue/kjøkken | Vi tar turen videre inn til den åpne stue/kjøkken-løsningen på 18,6 kvadratmeter. Her består overflatene av en pen 1-stavs laminat på gulv, som er gjennomgående for hele leiligheten med unntak av bad. Det er ellers slette malte vegger i en lun og behagelig farge. Rommet er enkelt å innrede med en god sofa, stuebord og en koselig spisegruppe. Fra stuen er det tilkomst til en syd vestvendt balkong på 3,5 kvm. I følge selger kommer solen rundt 15.00 tiden på sommeren.

Kjøkkenet består profilerte fronter og laminat benkeplate. Det er lysarmatur med strømuttak under overskap og strømuttak på vegg. Av hvitevarer inneholder kjøkkenet frittstående kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Soverom | Leiligheten har to romslige soverom på 11,1 kvm og 7,6 kvm. Begge rom er enkel å innrede med dobbeltseng, nattbord og garderobeløsning. Det kan også være plass til et skrivebord. Det minste soverommet er laget til i 2024 og det er satt opp lettvegg inn mot stue. Rommet er godkjent for varig opphold og oppfyller dagens krav til størrelse og lysinnslipp.

Bad | Baderommet er lyst og innbydende med fine detaljer. Rommet er helfliset og har en størrelse på 4,1 kvm. Det er i 2023/2024 satt inn nytt baderomsmøblement, innfellbare dusjdører og regndusj. Det er rør-i-rør og avtrekk styres via kjøkkenventilator.

Velkommen til visning!

Byggeår

1999

Tomteareal

806m2

Parkering

Det er soneparkering i området.

For mer informasjon om boligsoneparkering: https://www.bergen.kommune.no/innbyggerhjelpen/vann-vei-og-trafikk/vei-transport-og-parkering/parkering/boligsoneparkering

Oppvarming

Oppvarming via elektrisitet:
- Varmekabler på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Øystein Lunde

Ansvarlig megler

Malene Celin Hjelmeland
Eiendomsmegler I Fagansvarlig
mch@kapa.no
98 48 51 11

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

17-07-2024

Kart
Lars Hilles gate 11, 5008 BERGEN

Se flere boliger i området

Meny