Råtun 58C
5239 RÅDAL

Råtuntoppen Boligsameie

Standard

Velkommen til Råtun 58C! Dette er en strøken 4-roms leilighet over to plan. Sameiet er veldrevet med flere fine uteplasser.

1.etasje:
Entré | Velkommen inn! Det første som møter deg er en entré på 8,3 kvm. Her er det god plass til å henge fra deg yttertøy og sko. Overflatene består av en pen eikeparkett på gulv og slette malte vegger. For ytterligere oppbevaring har leiligheten en ekstern bod i garasjen.
Sikringsskap er plassert i entréen og inneholder automatforsikringer. I denne etasjen finner vi bad, ett soverom og teknisk rom.

Bad | Baderommet er helfliset og har en størrelse på 4,8 kvm. Det er innfelte downlights i himling og gulvvarme. Rommet er innredet med dusjkabinett, vegghengt toalett, baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin.

Soverom | Soverommet har en romslig størrelse på 11,3 kvm. Her er det god plass til å innrede med dobbeltseng, nattbord og en garderobeløsning.

Teknisk rom | Rommet måler 2,6 kvm. Overflatene består av belegg på gulv, slette malte vegger og himling.


2.etasje:

Stue/kjøkken | Vi tar turen videre opp til leilighetens åpne stue/kjøkken løsning på 38,3 kvm. Her er det enkelt å møblere i ulike soner. Det er god plass til sofa, spisegruppe og en egen sone for hjemmekontor om man ønsker det. Fra stuen er det utgang til terrasse på  10,6 kvm, og balkong på andre enden av stuen som måler 9,5 kvm. Her kan man flytte seg litt etter morgensol og ettermiddagssolen.

Kjøkkeninnredningen består av slette hvite fronter og laminat benkeplate med nedfelt vask av stål. Av hvitevarer inneholder det stekeovn, platetopp, ventilator og oppvaskmaskin. Komfyrvakt og vannstoppventil er installert.

Bad | Lyst og pent baderom på 5,7 kvm. Rommet er helfliset med gulvvarme og innfelte downlights i himling.  Det er innredet med dusjkabinett, vegghengt toalett, baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin.


Soverom | Leiligheten har to trivelige soverom i 2.etasje. Rommene måler henholdsvis 8 og 6,1 kvm. Det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning i boligen, som legger til rette for et sunt inneklima.

Byggeår

2018

Tomteareal

7176m2

Parkering

Seksjonen har en tilhørende parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Egen parkeringsplass for gjester.

Oppvarming

Oppvarming via elektrisitet.
- Gulvvarme på bad og i hall m/trapp 1. et.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Sæle

Ansvarlig megler

Malene Celin Hjelmeland
Eiendomsmegler I Fagansvarlig
mch@kapa.no
98 48 51 11

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

04-07-2024

Kart
Råtun 58C, 5239 RÅDAL

Se flere boliger i området

Meny