Zetlitz' gate 2B
5006 BERGEN

Welhavensgate Boliglag AS

Andelsbrevnummer

12

Vindfang, stue/kjøkken, bad/vaskerom og to soverom.

Standard

Denne fantastiske leiligheten har det meste- store vindusflater, fiskebeinsparkett, tidsriktige fargevalg, fantastiske solforhold og her er du alene på toppen på taket av Møhlenpris beste gate.

Inngangspartiet er meget lekkert med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Inngangspartiet inneholder en praktisk skyvedørsgarderobe. Førsteinntrykket er solid- det er fine kvaliteter, mikrosement på gulv og gjennomgående standard på overflater og utstyr.

En lekker smijernsdør åpner opp til leilighetens midtpunkt- stuen. Stuen har store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys og bidrar til å skape en god atmosfære. Det er god plass til å innrede med både sofa- og spisegruppe i ønsket størrelse. Stuen har en meget pen vedovn og varmepumpe som varmer godt på de kaldeste dagene.

Fra stuen er det utgang til takterrassen som hele 24 kvadratmeter. En fantastisk forlengelse av stuen på de fineste dagene. Strålende solforhold og flott utsikt over nærområdet. Her er det god plass til å lage gode minner med venner og kjente rundt grillen! Takterrassen har elektrisk og vannavstøtende markise og klargjort rør til strøm for Jacuzzi.

En delvis åpen løsning mellom stuesonen og kjøkkensonen gir leiligheten et sosialt preg. Kvik kjøkkenet er meget lekkert i mørk eik og svarte glatte fronter, og har hvitevarer fra Boch sin toppserie. Hvitevarene inneholder varmeskuffer, kombiovn med mikro, induksjonstopp med ventilator, kjøl/frys, quooker med kokefunksjon. Et eksklusivt utvalg av hvitevarer i høy prisklasse. Et kjøkken hvor du virkelig kan briljere med kreative oppskrifter!

Badet er meget pent og ble pusset opp i 2020. Det er flislagt i store 60x60 fliser fra Nordic Stone, med varme i gulv og opplegg for vaskemaskin.

Leilighetens to soverom måler henholdsvis 9,7 og 14,2 kvadratmeter. Soverommene er lys, luftig og gir umiddelbart den gode følelsen med tidsriktige fargevalg. Det er god plass til seng i ønsket størrelse og annet soveromsmøblement.

Leiligheten har også smartlyssystem så gjør at du kan styre alle lys i leiligheten med app fra telefonen, eller stemmestyrt via google home eller sonos.

Byggeår

1962

Tomteareal

243m2

Parkering

Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser. Selger informerer om god parkeringsdeking i welhavensgate/wolfsgate.

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Energikarakter G og oppvarmingskarakter GUL.

Fastmonterte varmekilder som var til stede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

31.05.2024.

Tilstandsrapport utført av

Jarle Johan Larsen.

Ansvarlig megler

Benjamin Strømsnes Wigum
Salgsleder / Eiendomsmegler
bw@kapa.no
48 88 84 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

30-08-2024

Kart
Zetlitz' gate 2B, 5006 BERGEN

Se flere boliger i området

Meny