Alvøveien 143
5179 GODVIK

Idyllisk beliggende enebolig i vakre Alvøen. Boligen går over 3 plan og består av: Uinnredet kjeller: 0,0 m² (gulvflate: 7,5 m²). 1.etasje: 68 m²: Entré, gang, soverom, stue, kjøkken og bad. Loftsetasje: 0,0 m² (gulvflate: 20 m²): 2 rom Utvendig boder på Bod 1: 5,1 m². Bod 2: 2,2 m².

Standard

Kaland & Partners v/Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere denne idylliske eiendommen i vakre Alvøen. Her får man en enebolig fra ca. 1860 som er omfattende gjenoppbygget/rehabilitert, samt påbygget i 1989. Boligen holder en gjennomgående god standard og i den nyeste påbygde delen har man svært god takhøyde som gir et moderne og luftig preg. Følgende kan nevnes:

- rålekkert bad fra 2018
- deilig soverom med god takhøyde
- restaurert tak i 2020
- deler av kledning skiftet og etterisolert
- elektrisk anlegg oppgradert i 2020
- mye hage og terrasse som gjør at man kan nyte fine sommerdager
- umiddelbar nærhet til sjøliv og flott natur
- gangavstand til Alvøen skole, ridestall og Alvøen idrettspark

SJELDEN MULIGHET I ALVØEN! BØR SEES!

Av kvaliteter og løsninger kan følgende nevnes (byggemåte beskrives i eget punkt):

Det første man møter er en entre/gang på 6,8 m². Her har man laminat på gulv, malt panel og malt strie på vegger,
og malt platekledning i himling. Her har man skapplass i skyvedørsgarderobe fra Amiga Systemer AS.

Går man til høyre kommer man inn i tilbygget fra 1989. Dette består av et rålekkert bad, oppussset i 2018 og et lekkert hovedsoverom med svært god takhøyde. Her har man laminat på gulv, malt platekledning på vegger og malt panel i himling.

Badet er på 7,8 m² og har keramiske fliser på gulv/vegger og malt platekledning i himling. Innfelte spotlights i himling.
Inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, dusjvegg og opplegg for vaskemaskin.
Elektrisk avtrekksventil i himling. Rennesluk i dusj. Varmtvannsbereder på loft over bad. Volum: 194 liter. Produsert: 2018.

Videre har man hovedsoverommet som er på 13,3 m². Her er laminat på gulv, malt platekledning på vegger og malt panel i himling.

Vi går så inn i "gamle" delen som er restaurert i 1989 samtidig med at tilbygget ble oppført. Her kommer man inn i en gang/stue på  10,4 m². Dette rommet brukes av selger som en liten spisestue. Her har man keramiske fliser på gulv, malt panel/kledning, tømmer og malt strie på vegger og malt panel i himling.

Fra rommet kan man gå videre opp til loftsetasjen hvor man har 2 rom. Her har man et gulvareal på 20 m2, men takhøyden er ikke god nok slik at arealet på loftet ikke er med i totalt bruksareal. Rommene i denne etasjen brukes som soverom, men er ikke medtatt som dette pga takhøyde. De har hhv. guylvareal på gulvflate: 11,2 m² og 8,5 m². Furubord på gulv, malt panel på vegger og i himling.

Vi går videre inn i stuedelen som er på 13,1 m². Her har man furubord på gulv, malt panel på vegger og i himling. Nydelig utsikt mot Alvøpollen. Deilig peisovn som varmer godt kalde høst - og vinterkvelder.

Vi går videre inn på kjøkkenet som ble pusset opp i 1989, samtidig med restaurering og tilbygg. Kjøkkenet er på 12,5 m² og har keramiske fliser på gulv, malt panel og malt tømmer på vegger og malt panel i himling. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter.
Inneholder: Laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Keramiske fliser over deler av benkeplaten. Integrerte hvitevarer som stekeovn og platetopp. Koselig spiseplass på kjøkken med flott utsikt også her. Utgang til koselig hage i front av huset.

Går vi ut på baksiden av huset kommer vi til ti utvendige bygg som tidligere har vært brukt både til øl-brygging m.m. Her har man lagringsplass på 5,1 m² og 2,2 m².

Sikringsskap i entré.
Inneholder: Automatsikringer (jordfeilautomater),
jordfeilbryter, overspenningsvern og strømmåler.
Hovedsikring på 50 ampere.
Kurser:
25 ampere: 1 stk.
20 ampere: 1 stk.
15 ampere: 3 stk.
13 ampere: 3 stk.
10 ampere: 3 stk.

Byggeår

1860

Tomteareal

543m2

Oppvarming

Opplyst varmekabler på sov 1. etasje, bad, deler av gang og kjøkken.

Peisovn i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Vedlagt følger energiattest på huset, automatisk beregnet etter byggeskikk fra 1860! Det presiseres at huset er restaurert og tilbygget i 1989 etter forskriftene som gjaldt den gang.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

13-06-2024

Kart
Alvøveien 143, 5179 GODVIK

Se flere boliger i området

Meny