Husøyna 45
5947 FEDJE

Pen enebolig over ett plan, flott og landlig beliggende på Fedje. Boligen inneholder entré, hall, gang, to soverom, bad, vaskerom, stue/kjøkken og innvendig bod. I tillegg har man terrasse på 16,4 kvm ved inngangsparti, og en terrasse på 33,5 kvm med utgang fra stue. Romslig sportsbod på 14 kvm.

Standard

Velkommen til Husøyna 45, en trivelig enebolig på ett plan med landlig og flott beliggenhet på Fedje. Her har man muligheten til å få rolige hverdager i nydelige omgivelser, samtidig med kort vei til sjøen og det man trenger i det daglige. Perfekt sted for barna å vokse opp, med barnehage, skole og fritidsaktiviteter en kort gåtur unna. Boligen er jevnlig vedlikeholdt og har god planløsning. Her er også solrik tomt og to romslige terrasseplattinger.

Like ved inngangspartiet ønskes man velkommen av en hyggelig terrasse på 16 kvm. Vi går inn i boligen, og kommer inn i entré med plass til klesoppheng. Her er det laminat på gulv.
Videre går man inn via hall til åpen stue/kjøkkenløsning med parkett på gulv og lysmalte vegger. Stuen har god plass til salong- og spisestuegruppe, og store stuevinduer slipper inn mye naturlig lys. Det ble montert ny varmepumpe i 2022, og man har også vedovn om man ønsker ytterligere oppvarming på kalde høst- og vinterdager.

Kjøkkenet er pent og praktisk og har god skap- og benkeplass. Innredningen har profilerte fronter og laminat benkeplate, og det er integrert stekeovn og platetopp.

Fra stue/kjøkken er det utgang til stor og solrik terrasse på 33,5 kvm. Her har man god boltreplass, og pen utsikt mot nærområdet.

Det er to soverom i boligen. Begge er av meget god størrelse med plass til dobbeltseng, garderobe og nattbord. Det er laminat på gulv på det største soverommet, ellers parkett. Veggene er malt i pen, lys farge.

Pent bad med flislagt gulv og baderomsplater på vegg. Innredningen består av toalett, dusjkabinett, skap og servant med benkeskap.
Eget vaskerom med belegg på gulv og malte plater på vegg, innredet med utslagsvask, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin.

Godt med oppbevaringsplass i boligen, i både innvendig bod på 3 kvm samt utvendig sportsbod på hele 14 kvm.

Det er varmekabler i gulv i hele boligen med unntak av gang og bod.

Byggeår

1988

Tomteareal

479m2

Parkering

Parkering på egen tomt.

Arealbeskrivelse

Entré, hall, gang, to soverom, bad, vaskerom, stue/kjøkken.

Beskaffenhet

Flat tomt opparbeidet med asfaltert plass, plen og terrasser.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming. Varmepumpe i stue/kjøkken.
Varmekabler i alle rom med unntak av gang og bod.

Energimerking

Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.
Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.
Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstmann Thomas Frøyen, datert 07.07.2023.

Ansvarlig megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
yh@kapa.no
91 84 29 72

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

15-07-2024

Kart
Husøyna 45, 5947 FEDJE

Se flere boliger i området

Meny